Čestitke za rodjendan devojci, ženi

Iako je činjenica da muškarci i nisu posebno kreativni kada su u pitanju najlepše poruke i čestitke za njihove “lepše polovine”, ljubav je ta koja pokreće i koja inspiriše, te se upravo oni koji su pak jako zaljubljeni i srećni ne stide da iskažu svoje najiskrenije emocije i da na prigodan način upute najlepše čestitke i želje za rođendan svojoj ženi ili da osmisle najsavršenije rođendanske čestitke za devojku.

Svakako da se čestitke mogu uputiti na bezbroj načina i u vidu kratke ili duge poruke, pesme, citata, stiha ili nekog propratnog emotikona ili GIF-a, a u nastavku teksta će biti naveden samo jedan deo ideja koje mogu da se iskoriste kao početna “vodilja” za neku još dražesniju i mnogo i originalniju poruku ako joj dodate neki svoj lični pečat i time je učinite posebnijom i zaista baš emotivnijom nego što jeste.

Danas se polako vraća i stara i posve romantična tradicija da se čestitke pakuju u mala pisamca, koja se uz prigodan poklon ili buket ruža poklanjaju najvoljenijem biću, te se tako njen poseban dan učini još lepšim i sreća postaje duplo veća jer se uz iznenađenje obraduju i pažnji i iskrenosti koja se u porukama i čestitkama ispiše.

Klasišne i univerzalne romantične poruke kojima se devojci ili ženi može čestitati rođendan

Izgleda da je izbila neka uzbuna u Raju, jer im jedan plavi anđeo nedostaje! Kada ovo pročitaš, ja te molim da se javiš da ne brinu, i da im kažeš da si srećna i zauvek sigurna u mom srcu i u mom zagrljaju!
Srećan ti rođendan najdraža moja, volim te bez predaha i godinama ne znam broja, jer imam na pameti samo tvoje ime i želim ti svu sreću pored mene i potrudiću se da ti svaki tzrenutak učinim čarobnim! Volim te!

Ne želim da znaš koliko te volim! Jer ne može to da stane u jednu misao i u jedan trenutak! I ne postoji toliko slova koja moju ljubav mogu da pretvore u reči! Stoga sam doneo odluku da te ipak volim svaki trenutak i svaki dan do kraja života, po malo, da ti ne dosadi!
Srećan rođendan, poklanjam ti sebe, a tebi ako je malo, mogu ti pokloniti sebe još i više!

Hvala ti što postojiš i što si samo moja! Sve ove godine koliko te nazivam svojom ženom, shvatam koliko je ljubav posebna i divna, i koliko je neprocenjiv svaki trenutak kada se probudim i zaspim u tvom zagrljaju! Srećan rođendan, božanstvena ženo, i smislu mog postojanja!

Da tvoje srce kuca za mene, kao što i moje zauvek pripada tebi! Ništa drugo sada ne želim ni sebi ni tebi, osim da te zauvek zovem najdraža moja, a ti mene mili, i da uvek budemo srećni i ovako nasmejani, kao što smo oduvek i bili, od kada su nam se pogledi po prvi put “sudarili”! Srećan ti rođendan i volim te najviše na svetu!

Da ljubav ima ime, to bi zasigurno bilo tvoje! Da srce može da govori, reklo bi samo da smo suđeni jedno drugom samo nas dvoje! Želim ti sreću i ljubav koju ćeš imati pored mene, bez rezerve i bez zadrške, jer sam postao da bih zauvek bio samo tvoj!
Srećan ti rođendan najmilija moja ženo, smislu i radosti svakog mog dana, udahu i otkucaju, sunce i zvezdo, srećo do beskraja!

Kako je lep osećaj kada tebe imam samo za sebe i kada znam da si moja i zauvek jedina! Srećan rođendan ljubavi!

Ja tebe volim i kada se smeješ i kada plačeš! Svakim danom te volim sve više, i to niko ne ume da napiše i niko ne može nikada da izbriše! Srećan ti rođendan najdraža moja, neka su ti srećne godine i dani bez broja!

Volim kako hodaš, volim kako sediš, volim kako se smeješ i kako govoriš! Volim te i kada ćutiš, kako se namrštiš kada se ljutiš, kako se praviš i da me slušaš i kako se njišeš kada čuješ omiljenu pesmu! Volim te stvarno neizmerno, i možda čak i nenormalno, ali eto, priznajem ti svoje ludilo, pa ti sada prihvati da je tako, iako ti neće biti ni malo lako!
Srećan ti rođendan najdraža, svaki trenutak i svaki dan neka te raduje ljubav i neka te sreća prati, sve što mogu ja ću ti od sebe dati!

Nije ovo bila moja namera da napišem ni jedan redak, jer i bez reči znaš koliko te volim! Ali utekla mi je jedna ljubavna misao i ova poruka da me izda koliko te volim i koliko bez tebe ništa ne bi imalo smisla! Srećan ti rođendan najdivnije moje, neka ti se srećne godine uz mene i dalje broje i neka samo osmesi u tvom životu postoje!

Može da se desi da kada ostarim malo počnem i da zaboravljam na sebe! Ali tvoje je ime urezano u svaku moju misao, uzdah i srce, i nikada dok živim i dišem neću moći da zaboravim na tebe! Srećan rođendan najdraža moja volim te beskrajno!

Iako uporno pokušavam da pronađem prave reči, koje mogu da adekvatno izraze sve ovo što osećam za tebe, naravno da mi nikako ne polazi za rukom, jer baš takve još niko nije uspeo da izmisli! Volim te i kada ćutim, i kada te samo slutim i kada je sunce i kada je kiša, i sve što želim jeste da sa tobom životnu radost podelim! Srećan rođendan moja mila, srećna mi i zdrava i vesela bila!

Kada je jednom padala kiša, nebo je tada plakalo jer mu je nestala najlepša zvezda! A ja sam bio srećan jer sam je našao i jer si to bila baš ti! Srećan rođendan moja najdraža i najlepša ljubavi!

Ljubavne poruke i čestitke u stihovima, romantični citati i najlepše pesme za rođendan

“Dao sam ti dušu, srce sam ti dao,
Ništa više nemam, al mi nije žao!”
Srećan rođendan najdraža moja zvezdo, sijaj srećna i zadovoljna jer smo zajedno svili najlepše gnezdo!

“Pratim te, svaki korak svaku stopu poljubim,
Svaku suzu svaki uzdah osetim, tu sam da ti nadu vratim,
Ako padneš da te uhvatim!”
Srećan rođendan najlepšoj i najboljoj devojci na svetu!

Ja sam zaljubljen i ja sam srećan, meni je sa tobom svaki trenutak večan,
Ja tebe volim i samo o tebi sanjam, svoje ti srca na dar sad poklanjam!
Srećan rođendan neka bude tvoj, naša je ljubav večna njima neka se broji naše ljubavi broj!

Pogledaj u zvezde, one će ti reći, i ispruži ruke prema svojoj sreći,
Pa se kao slučajno, u moj zagrljaj upleti, ja te silno volim da ne žalim mreti,
Za tebe ću pevati za tebe leteti, ti samo pokaži ja ću ti sve dati,
Nek te moja ljubav kao mesec prati, volim te ko što niko do sada nije znao rečima kazati!
Srećan rođendan milo moje, neka su najsrećnije sve godine tvoje!

Nekada je umestio čestitke dovoljan dodir ili pogled, jer stalno kažu da je najlepše voleti onoga sa kim možeš samo i da ćutiš i kada znaš koliko si srećan i kada je neko samo tu za tebe i pored tebe, bez reči osećajući svu tvoju ljubav i strast, tako da iako niste pronašli inspiraciju u našim porukama, poljubac i zagrljaj bez reči mogu biti dovoljni za sreću, ne morate ništa reći, važno je da su vaša osećanja iskrena i duboka, i da ih osoba koju volite i koja vas voli, oseća istim žarom kao i vi sami.

Sponzorisano:

loading...
Loading...