Čestitke za rodjendan mami

Majka je neko ko je u životu svakog deteta najvažnija figura, od rođenja do odrastanja, ona bdi, ona brine, ona se raduje i deli svaku patnju ili tugu, te je svaka čestitka za njenm rođendan u suštini „malo“ i treba joj se na beskrajnu ljubav i nežnost koju pruaž, uzvraćati svaki dan, uvek bez posebnog razloga i povoda.

Svakako, rođendanske čestitke za mamu, tu su da joj ulepšaju i učine posebnim njen najdivniji dan, ali je njena najveća čestitka i poklon u životu, kada vas izvede na pravi put, i kada sa vama podeli vaše srećne trenutke, vaše radosti i uspehe, pa joj kao posebno draga poruka ostaje primer da je odgajila dete koje je najbolje i najlepše, iako je imalo i grešaka i padova, ipak je uspela da od njega stvori pravog čoveka za ponos.

Ipak, iako znate da je svakoj majci dovoljno da ste vi srećni i zadovoljni, da će da je usreći vaš zagrljaj i poljubac, nemojte propustiti priliku da najboljoj mami uputite najlepše želje i čestitke koje su iskrene i od srca, jer ona ne zaslužuje ništa manje od toga.

Klasične i univerzalne poruke i čestitke za rođendan majci

Kao neizostavna se nameće potreba da se na kratak i efektan način, vrlo i klasičnom porukom, prepunom emocija i iskrenosti, uputi čestitka za rođendan ženi koja je za vas tu od vašeg prvog udaha, do vašeg najvećeg postignuća i sreće, te su neki od takvih primera navedeni i u redovima koji slede.

Malo je reči koje mogu da iskažu svu moju sreću i zahvalnost što si ti moja majka, što si ti najdivnija osoba koju poznajem i koja je celu sebe uložila u mene i moju radost i odrastanje! Hvala ti majko, neka ti svaki dan počne i završi se sa osmehom, zahvalnost koju imam je malo, ljubav koju ti želim je večna! Voli te tvoja ćerka, srećan ti rođendan!

Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Hvala za sve neprospavane noći, hvala za sve vreme koje si provela tešeći me i slušajući moje probleme! Sada kada sam odrasla shvatila sam da je niko i ništa svet koji nije stvorila majka, svojom ljubavlju i nežnošću! Srećan ti rođendan najdraža moja!

Nikada mi nisi dala uputstvo kako treba da živim život! Pokazala si mi samo i jednostavno da se uvek na tebe mogu osloniti i da ne treba ničega da se bojim! Zbog toga ti još jednom hvala, i zato te još više volim! Srećan rođendan najdražoj i najboljoj majci na svetu!

Ti si bila i ostala moj anđeo čuvar, koji me podizao kada padnem, i koji mi je davao još veća krila kada sam letela od sreće! Hvala za sve, ežlim da znaš da je moja ljubav prema tebi veća od bilo koje reči koju sada pišem, i da te svakim danom i volim i poštujem još više! Srećan rođendan mama!

U rečniku je tvoje ime definisano kao najbolja mama! Ali meni nije potrebno ni da pogledam u rečnik, jer to i sam najbolje znam! Na svakom jeziku je tvoje ime sinonim za ljubav i sreću koju si mi dala! Srećan rođendan ti želi tvoj sin, i na svemu ti neizmerno i do neba hvala!

Shvatio sam da uopšte nije teško biti najbolji, jer sam taj epitet „naj naj“, imao od koga i da nasledim! Najbolja me žena rodila i odgajila, da postanem ovo što sam danas, i čime se uvek i neizmerno ponosim! Moja si najveća podrška i snaga dok je večnosti i života! Hvala ti, i srećan ti rođendan najdraža majko!

Možda si ti za ovaj veliki svet samo još jedna osoba, mala i obična! Za mene si majko ceo svet, najdivnija, najveća i najposebnija koja postoji u životu! Volim te onoliko koliko ne umem da kažem, jer znaš da si me učila da se ljubav ne meri rečima već srcem, i zato si ti moje srce i moja duša, i želim ti da ti je svaki dan divan kao i ovaj danas, i da te samo sreća prati na tvom daljem životnom putu!

Kada zamisliš beskonačnu sreću i ljubav, ja ti želim toliko, ali još beskonačno mnogo više puta, svakoga trenutka i svakoga pređenog koraka! Hvala ti za brigu i nežnost, hvala ti za vaspitanje i moralne vrednosti kojima si me naučila! Ponosna sam što se baš ti zoveš mojom majkom, i želim ti svu sreću koja se može nekome poželeti! Srećan rođendan najdivnijoj mami na svetu!

Kao što si mi uvek i govorila, nisu potrebne velike reči, samo su važna velika dela! Zato želim da ti kažem, da ti rečima ne mogu iskazati svu ljubav i sreću koju u srcu imam za tebe, ali da uvek kada je potrebno budeš sigurna da imaš oslonac i podršku u svom sinu, kao što ga je on uvek nalazio u tvom zagrljaju! Srećan rođendan najdraža majko!

Najlepše poruke i čestitke u stihu za majčin rođendan

Svakako je veoma lepo kada se majci za rođendan uputi neka želja ili čestitka u stihu, bilo da je „lično osmiščjena“ ili je u pitanju citat nekog poznatog autora o majci, koja je uvek bila i ostala nepresušan izvor inspiracije za sve velike pesnike i pisce, kao i za nas, obične ljude.

Za rođendan tebi mati, evo spremam buket ruža,
I želim ti da ti sreću, zdravlje i ljubav život uvek pruža,
Hvala što si bila draga, mila i najbolja na svetu,
Nadam se da ću jednom biti i ja, tako dobra majka svome detetu!
Srećan rođendan najdraža mama, da si uvek srećna i radost da deliš sa nama!

Želje su moje od svega veće, želim ti majko najviše sreće,
Da te život večno sa osmehom pazi, da te naša ruka po obrazu mazi,
Ne broji godine svoje, najlepše vreme tek dolazi.
Srećan rođendan najboljoj majci na svetu!

Za moje je sve želje i misli, poruka ova malo tesna,
Koliko ti ljubavi i sreće želim, ovde zaista nema dosta mesta,
Zato te sada u zagrljaj zovem, i želim da ispuniš sve svoje snove,
Da te kroz život sva sreća prati, zdrava mi bila najdraža mati!
Srećan rođendan mama, da nikada ne budfeš tužna i sama,
Uteha i radost ja sam tvoja, volim te koliko beskonačnost ima broja!

Ja ti sada moram reći, najveće srećno i najdublje hvala,
Koliko si meni pružila majko, svaka je moja reč suviše mala,
Hvala za ljubav koju si mi dala, hvala za radost i svu dobrotu,
Srećan ti rođendan danas želim, da zajedno slavimo i tvoju stotu!

Najdraža moja mama, ovu ti čestitku pišem sada sama,
Iako pesama ima puno, koje govore o majčinskoj dobroti,
Za tebe je svaka nekako malo, nije ni približna tvojoj divoti,
Zato ti zdravlja želim pre svega, kao i osmeha punu vreću,
Želim ti nežnost i divne dane, i naravno platu makar malo veću!
A i kada novca čovek ima, njime ne može kupiti sreću, pa nemoj nikada da se sekiraš,
Ti si naše najveće blago, uživaj bezbrižna u životu, sve što i zaželiš nek ti je drago!
Srećan rođendan mama, voli te tvoja mezimica, koja danas ne skida osmeh sa svoga lica!

Pusti da te snovi vode, kao što si i ti našu ruku,
Neka ti srećni budu svi dani, da nikad ne osetiš ni bolest ni muku,
Sreća neka te samo prati, i sve što dotakneš da ti se pozlati!
Najdivnijoj majci na svetu, srećan rođendan!

Nek je radost u tvom srcu, na licu osmeh, u domu veselje,
Neka si večno mlada majko, šaljem ti poljupce i najveće želje!
Srećan rođendan da te radost prati, ti ćeš uvek biti moja najmilija mati!

Meni je majka, ko najlepša bajka, koja je puna sjaja i uvek je srećnog kraja,
Moje je poštovanje, ljubav i svu dobrotu, zaslužila ona žena koja me naučila životu,
Kada se osetiš sama, kada se osetiš slaba, nemoj nikada da zaboraviš da imaš mene,
Ti nisi kao druge žene, ti si moja najdivnija mati, ja ću ti uvek oslonac biti, kao i ti meni, ruku ću ti dati!
Srećan rođendan najboljoj mami na svetu, hvala što si od mene stvorila ovo što jesam, moje su sve reči i stihovi malo, da pokažu koliko te neizmerno volim i koliko mi je do tvoje sreće stalo!

Ostani uvek mlada, ostani kakva si bila, da te svako pamti kao i ja,
Kada si nasmejana, srećna i mila, kako si vešto sve brige krila, nikada grube reči nisi rekla,
Meni si davala i meni priuštila, sve što želim a ti si sa mukom stekla!
Šta da ti kažem, šta da ti poželim, osim da zagrljaj sa tobom podelim, da čuješ da srce moje samo za tebe bije,
Ti si za mene dala, ono što niko nikada nije, ti si moje najveće blago, ono najbolje i najmilije!

Sponzorisano:

loading...
Loading...