Čestitke za rodjendan mužu

Svako teži da u životu nađe onu idealnu osobu koju može da smatra svojom drugom i boljom polovinom, sa kojom može da deli i dobro i zlo, i sreću i tugu, i sa kojom će da doćeka starost i da čuva svoje porodično gnezdo od svih oluja koje život nanese.

Svakako su jedne od najlepših i najemotivnijih čestitki i poruka, upravo one koje zeljubljena žena uputi svom životnom saputniku, te će u nastavku teksta biti ispisane neke najlepše i najpogodnije
rođendanske čestitke za muža.

Univerzalne i klasične kraće ili duže romantične čestitke za rođendan mužu

Da nisam uspela da pronađem tebe, veruj mi da bih zauvek bila ljuta na život! Ti si moja sreća i moja najveća radost, i želim ti da ti rođendan bude poseban i divan isto onoliko koliko si ti najbolji dar života za mene.
Srećan rođendan ljubavi moja, da ti sreća i radost kao i godine nemaju oznake ni broja!

Kada bih mogla danas, opet bih te poljubila kao da je prvi put! Ali ne bolje je da počnemo da brojimo poljupce prema milion i prema beskonačno, jer je večnost malo i kratko je vreme, koliko je tebe volim i koliko imam ljubavi u sebi koju za tebe sebično čuvam!
Srećan ti rođendan i želim ti sve najlepše i najbolje, ali to baš i nije moguće jer si mene već pronašao! Volim te i čuvam te!

Ne razumem kako sam odjednom postala toliko očarana i zaljubljena u tebe i kako i danas taj isti osećaj traje kao da je bio juče! U svakom slučaju nisam se preterano ni bunila, a ni sada se ne otimam od sreće, pa i tebi želim da pored mene osetiš istu ovu silinu emocija koju ja imam za tebe! Veruj mi biće ti dovoljno za dva života, ali polako, čeka nas stota, pa večnost pa drugi život, samo kao jedno sve možemo zajedno! Srećan ti rođendan najmiliji i najdraži moj!

Nije mi važno da me drugi ljudi vole i pamte kada odem, važno je da sam u ovom životu pronašla tebe, koji si mi pokazao koliko je dovoljno biti voljen i srećan od jedne prave osobe i koliko je svaki trenutak tako poseban, a tako jednostavan kada sebe vidiš u tuđim očima punim iskrene ljubavi! Hvala ti što postojiš za mene i uz mene, što me čuvaš i što me uvek držiš za ruku!
Srećan rođendan mili moj, najdraži, najvoljeniji!

Uz tebe se ničega ne bojim, i uz tebe sam naučila da živim! Srećan ti rođendan, najbolji mužu moj, svet je postao savršeno mesto onoga trenutka kada se rodila naša ljubav i kada sam sebe nazvala tvojom! Volim te do neba i nazad, pa opet još toliko!

Kada me jutro probudi, ti mom postojanju daješ smisao, ti si moj san pod zvezdama i prva si ona moja suncem okupana misao! Hvala ti za ljubav i sreću koju mi nesebično daruješ svakoga dana iz početka!
Srećan ti rođendan ljubavi, nikada ovu sreću neću dati nikome, da je uprlja i razvodnjava, čuvam je sebično u srcu, jer ti si moj i ja sam samo tvoja!

Čudan je ovaj život i sasvim je nepredvidiv njegov smisao, jer kada sam tebe srela shvatila sam da si samo ti sve ono što sam od života uvek iskreno najviše i želela i očekivala! Nekome si možda samo deo sveta a za mene si ceo svet i potpuna smisao života koji živim i u kome sam rođena da tebe volim! Srećan ti rođendan moja najveća ljubavi, moju si čežnju pretvorio u ova nežna osećanja protiv kojih ne znam i ne želim da se borim, jer ja život uz tebe ne živim, već ja kroz njega letim i kao tračak svetlosti treperim.

Upravo zato što ti mene voliš, ja sam naučila kako se voli sve drugo, i kako se svakome želi sva dobrota i radost! Ti si mene promenio, ti si učinio da postanem bolja osoba, i srećna sam što sam baš tebe uspela da pronađem kao svoj savršeni par pod zvezdanim svodom! Srećan rođendan najdraži moj!

Volim te i želim ti srećan rođendan, jer kada si se ti rodio, rodila se tada i moja smisao i moje postojanje! Hvala ti što si uvek tu za mene i što me voliš i podržavaš svaki moj korak koji pak napravim, bio on pogrešan ili ispravan, ti mi daješ snagu da istrajem, da ne padnem dok koračam!

Kada je hladno i kada je posvuda tama, ti si moja toplina i moj zrak svetla koji me vodi! Ti si ona ljubavna pesma koju je jednom neko napisao! Ti si otkucaj moga srca, moj dah i moja životna smisao! Želim da znaš da si mi dao krila, id a sam uz tebe postala ono što sam uvek želela a ipak i nikada nisam bila, i neka ti je srećan rođendan, voleću te do poslednjeg daha, do poslednjeg otkucaja srca i do beskraja koji postaje svaki naš zajednički trenutak!

Najlepše romantične poruke u stihovima i ljubavni citati za srećan rođendan mužu

Ja uvek mislim na tebe to znaj, našoj ljubavi i sreći nikada neće da dođe kraj,
Srećan neka je danas rođendan tvoj, volim te više od života najbolji mužu moj! Srećan rođendan dragi, voli te tvoja supruga, i znaj da imam najdivnijeg bračnog druga!

Ja se samo sada molim, da tebe uvek ovako isto volim,
Malo više nego juče, mnogo više nego danas, ne brini jer nema kreaja, nema tuge i rastanka za nas,
Mi smo jedno drugo pronaćli, i stvorili smo svoju sreću, ja tebe volim kao nikad nikog,
Srećan ti rođendan želim, i nikada da mislim na tebe ja prestati neću!

Kada sam ja onoga dana na “ludi kamen stala”, niti sanjati nisam mogla, a ni slutiti nisam znala,
Da jedna ovakva ljubav uopšte na svetu može da se rodi, da imam nekoga ko me uvek voli da imam ruku koja me kroz život vodi,
Želim da ti je rođendan divan, da imaš sve što poželeti možeš, i da me voliš koliko i ja tebe, jer si u svakoj pori moje kože!
Srećan rođendan moj mili, svi ti dani veseli bili! Volim te ko luda, i neka te to ne plaši, id a se desi sto čuda, mi smo uvek jedno, mi smo uvek naši!

Moram ti nešto reći, ja tebe volim ponajviše, i kada vetrovi jaki duvaju i kada padaju teške kiše,
Tvoja mene ljubav čuva i ona me uvek vodi, ka svetloti i ka suncu, večnoj sreći i ka slobodi,
Niko nikada te voleti neće, ovako kako te volim ja, najepši ti rođendan želim, nek tvoja sreća najsjajnije sja!

Sreća je da umeš da čitaš moje misli, jer znaš da sa rečima i nisam baš vešta,
A koliko te volim niko nije napisao, pa da ga i citiram i da se pravim da sam to mja izrekla,
Ali nema veze ti sve i u mojoj ćutnji protumačiš, i na današnji dan u mom pogledu nasluti,
Koliko ti sreće želim, koliko te samo volim i koliko mi beskrajno značiš!
Srećan rođendan ljubavi moja, zauvek tvoja i samo tvoja dok danima ima broja!

Ja ti šaljem jedan najveći poljubac vreli, i želim da ti kažem da sam presrećna jer smo se mi sreli,
I ovo ne pišem jer ti za poklon ništa nisam kupila, već da bih ostala smerna i da ne bih nešto baš lupila,
Jer poruku možda pročitaju i deca, ili pak tvoji mama i tata, pa bi se krstili ispred svog Sveca!
Srećan rođendan dragi, volim te i želim lepe snove i najlepše dane uz mene!

Zabavne i šaljive poruke za srećan rođendan mužu

Sada kada si dobio ovu poruku, sigurno misliš koliko te neko voli, i koliko neko milsi na tebe i koliko nekome silno nedostaješ! E pa ne nije tako, jer samo ja šaljem ovakve poruke i samo ja sam korisnik koji polaže pravo na tvoje srce! Srećan ti rođendan dragi, i sledeći put kada dobiješ poruku sa nepoznatog broja, da znaš da sam to ja, da ne pomisliš da te bilo ko na svetu može ili želeti kraj sebe, ili voleti više!

Ma ko si ti, i kako se usuđuješ na ovako nešto? Kako smeš da mi kradeš snove i okupiraš misli, i kako ti pada na pamet da mi ovoliko nedostaješ! Volim te najviše i želim ti srećan rođendan i najdivniji svaki dan i najlepši sa mnom san!

Koliko te ja volim toliko ćeš imati dana do kraja života, i čestitam ti jer si upravo postao sasvim besmrtan! Želim ti svu sreću, iz ruku te nikada pustiti neću, srećan rođendan mili i svi nam dani kao prva bračna noć bili!

Naravno, postoje i one malo intimnije poruke za srećan rođendan, koje je preporučljivije čestitati uživo ili pak na neki intiman način, te njih nećemo navoditi u ovom tekstu, jer možda nisu sasvim prigodne, a takođe svako u takvoj situaciji može da navede nešto lično, nešto posebno i ono što ima specijalno značenje i konotaciju za zaljubljeni bračni par.

Ako vam ovakve poruke nisu bile dovoljna inspiracija, poljubac i zagrljaj nikada ne mogu da “omanu”, te nežne reči i osećanja kojima ćete iskazati sve svoje romantične i nežne emocije pak predstavljaju siguran i pouzdan recept za jednu pravu rođendansku čestitku za vašeg muža, koja ne mora da bude u stihovima ili u rečima, već iskazana nežnim pogledima, dodirima, zagrljajima i poljupcima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...