Čestitke za rodjendan od tetke

Prilike kakve su rođendani, bez obzira na to ko ih slavi, i da li su u pitanju prijatelji ili rodbina, odličan su povod za rođendanske čestitke u kojima su sadržane najlepše želje za slavljenika ili slavljenicu, koje se upućuju od srca i koje treba da su uvek iskrene i pune pozitivne energije i lepih reči i misli.

Naravno, kada rođendan čestita omiljena tetka, to je ipak nešto posebno, jer su po pravilu svi imali ili imaju tetku kojoj su pravo mezimče i koja ih brani kada ih roditelji grde, ili im pomaže da prebrode prva ljubavna razočarenja, jer se ne sme i ne može baš sve poveriti majci ili ocu, te je za te „potrebe“ tu tetka, da sasluša, posavetuje, da se raduje ili pati zajedno sa nama.

Zavisno od toga koliko je tetka „savremena“, ona čestitku može da pošalje putem društvenih mreža ili pak preko SMS-a, posebno ako je daleko ili ako nije baš u prilici da prisustvuje slavlju, ali naravno, tetki se podrazumeva da je najbolje da slavljeniku ili slavljenici uputi usmeno neku lepu čestitku, uz prigodan poklon, zagrljaj i poljubac.

I kada je tetka udata, i kada ima svoju decu, ipak su sva tetkina deca kao njena rođena, te su i poruke upućene bratancima ili sestričinama, poruke pune iskrenih misli, životnih pouka, uvek od srca, najlepše i najpametnije.

Univerzalne čestitke za rođendan od tetke

Kao i svaka druga rođendanska čestitka, i poruka od tetke može biti uobičajena, univerzalna, ali pak ona je uvek posebna i specijalna za slavljenika ili slavljenicu, jer je upućena od osobe koja je važna, koja je najbolja, koja ih najviše podržava i čuva od svega i svih.

Srećan ti rođendan od tvoje tetke! Svi će ti reći isto, ali poslušaj tetku baš kao i uvek do sada, jer odrastaš ali ostani uvek nasmejana i mlada! Jer život čine male stvari, i onda kada postaneš velika i odrasla osoba! Srećan rođendan tetkinoj miljenici!

Nikada nemoj da dopustiš da ti drugi govore šta da radiš i koliko da želiš! Nemoj da osuđuješ i kritikuješ sebe! Život je jedan, i kratak ali vredan svakog trenutka koji proživiš sa onima koje voliš! Voli te tetka najviše na svetu! Budi mi dobra i zauvek nasmejana! Srećanm rođendan mila moja!

Ti si tetkin junak, i ponos i dika! Neka te samo sreća i hrabrost prate u životu! Nikada nemoj da se osvrćeš i nikada da se kaješ, pokušaj da živiš za svaki novi trenutak! Srećan rođendan tetkinom junaku! Znaš ko te najviše voli, i kome uvek možeš da poveriš sve svoje nevolje, tajne i nerešive probleme i nedoumice! Srećan ti rođendan, voli tetka svoj deliju!

Nije strašno i kada pogrešiš u životu, jer te to čini jačom! Nije tragično i kada zaplačeš jer su suze namenjene da pročistiš svoju dušu! Trudi se da se što više smeješ i raduješ, da ti svaki dan bude nova prilika koju ćeš pametno da iskoristiš! Srećan ti rođendan, voli te tetka i želi ti da ostaneš dete kakvo si uvek bila, moja mila!

Ne veruj onima koji ti kažu, da samo savršen možeš da uspeš u životu! Voli svaku svoju manu, uživaj i ne kaj se ni za jednu svoju grešku! Jer te svako nesavršenstvo čini jačim, a svaka nova pogreška navodi da se preispituješ i postaješ još bolji! Srećan rođendan, tetka je uvek tu za tebe!

Ne želim ti sreću koja je jedinstvena jer je ona prolazna! Želim ti svaki trenutak sreće, jer je sreća zbir trenutaka koji su ispunjeni radošću i smehom! Smej se uvek na sav glas, i ne dozvoli nikada da ti ljudi oduzmu osećanje sreće i potrebu da se smeješ, jer je to u stvari suština života! Srećan rođendan milo moje, najmilije tetkino zlato!

Nije zlato sve što sija, i nije život samo suva sreća! Želim ti i da se ponekad razočaraš, da se iznerviraš, da zaplačeš, da se ljutiš! Tada ćeš tek shvatiti da više ceniš ono što imaš, i da više pak voliš svaki trenutak koji proživiš u radosti sa onima koje obožavaš svim srcem!
Srećan ti rođendan, neka te prati život i radost, a ti hrabro koračaj, i ne osvrći se iza sebe, jer je sad budućnost pred tobom, ono što je prošlo, trebalo je da prođe, da bi sutra bilo lepše i bolje!

Nemoj trčati za srećom, neka ona tebe prati! Nikada nemoj sam da je tražiš, nađi onog ko će ti sreću dati! Kada shvatiš da je život prolazan trenutak, tada ćeš već biti suviše odrastao, a tetka ti ne želi da nikada odrasteš, jer su samo dečija srca iskrena, a ti ćeš zauvek biti tetkino dete! Srećan ti rođendan, najmiliji moj, uživaj u svakom svom danu, kao da je svaki dan tvoj rođendan!

Budi prema svima ista, budi učtiva i fina! Budi dama, pomozi onima u nevolji! Nauči da podeliš radost i sreću, daj onima koji imaju manje od tebe! Srećan ti rođendan, znam da si odrasla u jako dobru osobu, jer si to imala od koga i da naučiš! Tetka je ponosna na tebe, i na svaki tvoj osmeh i vrlinu, poklanjam ti ljubav a ti je podeli sa svima, jer ćeš samo tako shvatiti da je suština u onome što znaš da daješ, a ne u onome što čuvaš za sebe!

Budi ranjiv, i zaplači kada ti je teško! Suze nisu oličenje slabosti, one su snaga i načlin da baš i pokažeš koliko si jak za druge! Smej se za sebe, podeli osmeh i sa drugima, ne dozvoli da ti bilo šta zabrane, ti si rođen za velike stvari, a veliko je ono što počne kao malo! Srećan ti rođendan, najbolje tetkino dete!

Obećala sam ti kada sam te prvi put uzela u svoje ruke, da ćeš biti najsrećnija i najbolja osoba na svetu! Ispunila sam obećanje, sada je red na tebe! Obećaj tetki da te niko neće rastužiti, i da ćeš ići kroz život uzdignute glave, svesna sebe i svake svoje vrline! Volim te puno, i želim ti olako i brzo ispunjenje svakog tvog sna, ali pod uslovom da uvek sanjaš, jer život bez snova nije vredan življenja! Srećan rođendan mojoj mezimici, voli te tvoja tetka!

Poruke i čestitke za rođendan od tetke u stihovima

Naravno, ako je tetka i dodatno kreativna, pored svih svojih ostalih neprocenjivih vrlina, ona tada može uputiti i neku stihovnu ili pak šaljivu rođendansku čestitku, a neki od takvih primera će biti navedeni u nastavku teksta koji sledi.

Želim ti upravo ono što se niko pre mene nije ni setio da ti poželi,
Ali neću to izreći, da se sreća ne pokvari, ti to u sebi malo raspodeli,
Jer moje su beskonačne želje, sreća zdravlje i veselje, i ljubavi još i više
Ali toga imaš dosta, pa ti želim dragog gosta, da ti sve od mene kaže,
Srećan ti rođendan, moj maleni vraže! Voli te tetka, nek ti se sve najlepše vrti, od kraja pa do početka!

Želim ti sreće jedan pun krug, neka ti je radost uvek najbolji drug,
Nek je svaki početak beskonačan i lak, da budeš večito dobar i pravi veseljak,
Tebe tetka voli, za tebe se i tvoju sreću moli, da te nikad ni zub ne zaboli,
Budi ponosan, i samo idi hrabro i život iskreno voli!
Srećan rođendan od tetke!

Možda si za ovaj svet, ti samo jedan njegov mali deo,
Ali za tvoju tetku, ti si njezin život ceo!
Srećan rođendan od tetke, da su ti putevi laki i da se kada hodaš saplićeš samo o sreću!

Mnogi će ti reći, da je život prolazna stvar,
Ja ću na to da se usprotivim, i da ti kažem otvori najveći rođendanski dar,
Kada ti kažu, danas se svih svojih grešaka priseti, pa ih ubuduće promeni,
Ja kao tvoja tetka ću da zahtevam, da prvo parče torte ide po pola tebi i meni!
Srećan rođendan, nek je divan svaki dan, ti si tetkin najlepši san!

Sponzorisano:

loading...
Loading...