Čestitke za rodjendan tetki

Tetke su omiljene i „neophodne“ svakom detetu kao najveća podrška i bezuslovna ljubav, i nema ničeg lepšeg nego kada ste vi „tetkino dete“, i kada se svojoj najdražoj tetki poveravate i sa njom podelite sve svoje najveće tajne i nedoumice, koje iz raznih razloga ne možete baš da otkrijete ili iskažete svojim roditeljima.

Mamina ili očeva sestra je tu da posavetuje, da uteši, da sasluša i umiri, i uvek pored svoje dece i vas smatra svojim miljenikom kome kupuje najlepše poklone, i daruje neizmernu ljubav i pravu podršku.

Upravo zato je tetkin rođendan, idealna prilika da joj se uputi neka lepa želja i čestitka, da se njoj poželi dug i lep život, da se iskaže ljubav i poštovanje prema osobi koja je uvek i nesebično tu za vas.

Sada ćemo prvo videti klasične poruke za rodjendan tetki.

Klasične poruke za rođendan najdražoj tetki

Kao i u svakoj prilici i kada su u pitanju najvažniji dani drugih nama dragih osoba, tetki se njen rođendan može čestitati onim klasičnim i univerzalnim porukama, kraćim ili dužim tekstovima i lepim rečima, koje su upućene od srca i ukojima tetka prepoznaje svu vašu ljubav i poštovanje koje prema njoj imate.

Draga tetka, najbolji dani neka ti slede, i najveće želje neka ti se ostvare! Da provedeš svaki dan sa osmehom i kao najlepši san! Želim ti srećan rođendan i puno te volim, ostani najbolja kao što si uvek i bila!

Moje reči nisu dovoljne da ti na pravi način iskažu koliko te volim, i koliko cenim svu tvoju neizmernu podršku i ljubav koju si mi uvek pružala! Zato ti želim sve što želiš i sebi, samo ipak beskonačno puta toliko i više, da si mi uvek radosna i srećna, puno zdravlja i životnih uspeha! Srećan rođendan najboljoj tetki na svetu!

Samo će jedan deo onoga što ti od sveg srca želim, biti sasvim dovoljan da ti ispuni radošću i ovaj i svaki dan koji te u nastavku života očekuje! Želim ti najlepše snove i dobro zdravlje, da se uvek smeješ i da budeš dobra i mila kakva si bila od kada te znam! Srećan rođendan tetka, puno te volim i šaljem ti onoliko poljubaca i lepih želja, koliko na nebu ima sjajnih zvezda!

Nekada ljudi broje dane, umesto da uživaju u svakom trenutku! Ja ti iskreno želim da ti svaki momenat bude onoliko poseban koliko si i ti za mene! Srećan rođendan tetkice, volim te onoliko koliko se rečima ne može iskazati!

Malo je reči, i malo je poznatih stihova i citata, da pokaže koliko divnu sestru ima moj tata! A koliko je moja tetka najbolja na svetu, želim po jednu takvu baš svakom detetu! Srećan rođendan tetka, da te samo dobro prati, i sve najbolje na tvoju divnu dušu da ti se vrati!

Kao što sam ja tetkina duša i najveće blago, tako si i ti za mene ono nešto najposebnije i najbolje što mi je život podario! I kada nisam bila svesna koliko mi značiš, ti si mi to svojom podrškom i ljubavlju dokazala! Hvala što si me uvek neizmerno volela i pružala mi oslonac i sigurnu luku u kojoj sam mogla mirno da sanjam! Srećan ti rođendan tetka, neka te sreća i dobro zdravlje prate, i neka sunce obasja svaki tvoj dan, a mesečina obasja svaki tvoj put! Volim te puno, i nemam baš i dovoljno reči da ti se zahvalim što postojiš!

Kažu da je imati tetku, nešto najposebnije i najlepše na svetu! Potvrđujem tu teoriju, jer sam se ja i sama uverila da je sasvim opravdana i tačna! Srećan rođendan teto, voli te „tvoje dete“ najviše i najiskrenije na celom svetu!

Čestitke za tetkin rođendan u stihovima

Naravno, tetki se rođendan može čestitati i nekim poznatim stihovima, citatima velikih pesnika i pisaca, te i specijalno osmišljenim stihovima, koji možda nemaju „umetničku vrednost“, ali za tetku su najlepši i najbolji, kada joj se upute od srca i sasvim iskreno i sa puno emocija.

Evo čestitki:

Tetka ja te volim, za tebe se uvek Bogu molim,
Da ti donese radost i sreću, svu tvoju ljubav zaboraviti neću,
Uz tebe znam da sve nevolje pregrmeću, srećan ti rođendan!

Ja znam ko me čuva, kada kiša pada i jak vetar duva,
Ko je moja mirna luka, ko je moja čvrsta ruka,
Želim da ti zahvalim što postojiš, savetujem ti da se života ne bojiš,
Neka ti sve bude kao san, želim ti od srca tetka srećan rođendan!

Kada se pomene „tri u jedan“, ja odmah u svoju tetku gledam,
Ona me čuva kao mati, i ona mora sve moje tajne znati,
Tetka je moj prijatelj pravi, uz nju se svaka tuga zaboravi,
Ona je jednaka mom najboljem drugu, odmah iz srca otera svu tugu!
Srećan rođendan najboljoj tetki na celom svetu, raduj se životu i uživaj u njemu kao dete!

Šta bih ja bez moje tete, ona me pazi kao malo dete,
Iako imam godina dosta, ja za nju mezimče zauvek osta’
Uvek ću je dočekati ko najdražeg gosta, i nikad mi njene pažnje neće biti dosta!
Srećan rođendan najboljoj osobi na svetu, to je moja tetka i moja najveća podrška i radost!

Iako se žališ, da godine te stižu,
Ja ti želim da se one ko biseri beli nižu,
Da ti svaki tvoj trenutak bude kao zvezda s neba,
Ja sam tetka tu za tebe kad god da ti nešto treba!
Srećan rođendan i voli te puno tvoja sestričina.

Kakva ujna, strina, baba, sva je njima ljubav džaba,
Jer ja imam svoju tetu, najbolju i najlepšu na svetu,
Ona mene uvek čuva, ona mene najviše voli,
Tu je da podeli moju radost, da me uteši kada nešto boli.
Srećan rođendan tetka, radosti i sreće u krug neka imaš, nek se vrte stalno iz početka!

To su bile neke od najlepših čestitki za rodjendan za tetku u stihovima.

Učinite joj taj dan posebnim i lepim!

Sponzorisano:

loading...
Loading...