Kad muškarac voli a krije – kako da znam?

Dobijaš signale od tipa da mu se sviđaš, ali nikako da ti priđe i kaže? Nekim muškarcima je zaista teško da priznaju svoje simpatije ili možda nisu dovoljno sigurni da bi bili odmah iskreni. Ne morate brinuti. Postoje neki mali znaci koji će pokazati da li mu se dopadate, a on to krije.

Ovde možete naučiti kako da znate da li vas neko potajno voli.

Nikada ne dovodi druge žene kada je blizu vas i na taj način vas uverava da je singl. Ova prva dva znaka idu ruku pod ruku. Ako ste u grupnom okruženju i njegovi prijatelji pokušavaju da ga pitaju da li je uspeo da dođe do broja telefona neke davojke ili da li je izašao sa nekom devojkom, on će to poricati.

On ne želi da vi pomislite da nemate šanse. Ako on jasno stavi do znanja da je singl i ne traži nikog drugog, to vam olakšava da vidite da je on dostupan za vas, a da vam on to ne mora direktno reći.

Ako postoji razlog da mislite da je zainteresovan ili se viđa sa nekom drugom devojkom, onda možda nećete da mu date šansu. Ako dovodi i druge devojke u vašu blizinu, to može biti zbog sledećeg:

  • želi da vidi kako reagujete; kada reagujete onda otkrivate vaša prava osećanja; on to zna; zna da ćete odreagovati samo ako osećate nešto;
  • pravi vas ljubomornom; ovo radi zbog toga što vam ne govori direktno da mu se sviđate; umesto toga, dobija potvrdu i znanje o vašim osećanjima kada vas vidi ljubomornom; plus, misli da ako imate suparnice, da ćete se možda više truditi.

U stvarnosti, bolji način za muškarca da iznese ovu situaciju je taj da ga je devojka već otkačila i onda on mora da istera na čistac da ima i druge opcije. On bi trebalo da vam pokaže da je željen i cenjen od strane drugih devojaka.

Međutim, neki momci ne gledaju stvari na ovaj način, naročito ako nisu još sigurni još uvek da li mu se sviđate.

Stalno pokušava da ti se fizički približi

Ako se nekome tajno dopadaš, pokušaće da ti se približi. Jedan od razloga je što se stvari i dešavaju kada ste dovoljno blizu. Ali, isto tako, kada ti je muškarac dovoljno blizu i ti ga ne odgurneš, to mu je znak da si možda zainteresovana. On traži ovakav znak kod tebe time što ti je sve bliže i bliže, dodiruje ti leđa, grli te, itd. Ako ga udaljiš, to mu govori da definitivno nisi zainteresovana za njega i on ne želi da napravi još jedan potez koji će ga dovesti do potpunog odbijanja.

Muškarci su veoma interesantna stvorenja. Po prirodi oni su više vizuelni, seksualni i fizički tipovi. Oni će se sve više približavati i ako sve bude kako treba, koristiće to kao zamah da se potpuno približe i da vas osvoje.

Retko će vas odbiti za bilo šta

Ovo je veoma jasan znak da mu se potajno sviđate. Hoće da vam pokaže da će biti tu kada vam je potreban. Kada nešto isplanirate s njim, ispuniće to 100%.

Neće imati izgovore, iako možda ima i stvarni razlog da otkaže. Želeće da iskoristi svaku mogućnost samo da bi bio u vašoj blizini.

Ovo okrenite u vašu korist. Učinite da momak uloži svoje resurse u vas. Što više energije, vremena, para i truda uloži, vi ćete imati više moći nad njim i on će se upecati. Za ime boga, čim saznate da mu se dopadate, nemojte da postanete mekana i smušena, dostupna, nego ga naterajte da se trudi oko vas.

Žene prave grešku kada prerano daju znak da su zainteresovane i onda ih momak uzme zdravo za gotovo. To se dešava zaista svaki, ali svaki put!

On se patetično trudi da vas impresionira

Ovo ne mora obavezno da znači da je patetičan, ali prelazi granice sa svojim akcijama koje su usmerene ka vama. Na primer, reći će bilo šta u društvu kako bi skrenuo vašu pažnju i nastaviće to da radi kad god mu se ukaže prilika, naročito ako mu dopustite da vam se približi i pokažete mu da ste barem malo zainteresovani za njega.

Muškarci grade svoj ego i samopouzdanje na tome koliko mogu da zadovolje suprotni pol, pa će on pokušati da uradi sve što može da bi vam dao sve što želite i da bi vas usrećio.

On će postavljati puno pitanja.

Želeće da zna vaš status.

Utišaće se kada govorite o drugim momcima.

Zaćuti i zatvori se kada drugi momak uđe u vidokrug. Naročito ako vi i on imate trenutak jedan na jedan.

Bulji u vas. Trudi se da to ne radi, ali mu ne ide.

Zaćuti i osmehne se, gledajući vas u oči nakon što vas dvoje imate “momenat”.

Menja svoje ponašanje kada je u vašoj blizini, a da toga nije ni svestan.

Ako vas ignoriše, to je da bi uspostavio nadmoć i da bi potražio potvrdu. Želi da zna da vam se dopada i nada se da ćete odreagovati na to.

Njegov govor tela je uvek otvoren ka vama. Opet, on to možda i ne primećuje da radi. Zbog toga je to dobar znak.

Poklanja vam više pažnje nego ostalim devojkama i to je toliko očigledno kada ste u blizini.

Pokušava da dođe do vašeg broja i to na veoma nenonšalantan način.

Proverava i pokušava da vidi da li ga gledate krajičkom oka.

Uvek se slaže sa vama smatrajući da bi neslaganje moglo da vas odbije.

Pamti male detalje.

Pokušava da pređe granicu tako što želi da vas dotakne.

Uvek je tu negde, ali dovoljno daleko da bi mogao da vidi kada mu prilazite.

Zna sve o vama.

Raspituje se o vama kod prijatelja.

Zove drugu devojku “drugaricom” u vašem prisustvu.

Deli intimne detalje. Ne usteže se da vam se otvori ako mu se dopadate.

Nalazi izgovore da bi se motao okolo sve dok ne odete.

Dosta se trudi, ali i dalje pokušava da izgleda hladan i nezainteresovan.

Veoma je zaštitnički nastrojen, ali ne na loš način. Jednostavno mu se ne dopada da vas vidi povređenu.

Pokušava da se predstavi kao alfa-mužjak. Može promeniti svoje ponašanje kako bi se prilagodio onome što se vama dopada.

Pokušava da vas zasmeje što je više moguće.

Može postati anksiozan i nervozan kada je u vašoj blizini.

U svakom slučaju, momak ne bi trebalo da krije svoja osećanja ako mu se dopadate. Trebalo bi da bude dovoljno samouveren i siguran i da vam to kaže direktno. Ali, ako sumnjate da on krije osećanja i da vas voli, onda potražite ove znake i znaćete zasigurno.

Mnoge od nas su bili u sličnoj situaciji – nismo sigurni da li nas neki momak voli ili ne. Postoje neki znaci, ali on ne preduzima ništa i ignoriše ovu temu u potpunosti.

Na kraju se zapitamo da li smo sve pogrešno protumačili i izmislili. Pitamo se zašto ništa ne preduzima, da li je možda uplašen od nas ili od odbijanja. Ili jednostavno nije spreman za nešto više osim prijateljstva.

U svakom slučaju, to nas izluđuje.

Međutim, kao što smo rekli, postoje znaci koji govore da je muškarac zaljubljen i da voli (ali krije). Ovi znaci se lako uočavaju samo treba da znate šta da pratite.

Iako nam i dalje nije jasno zašto kriju kada je mnogo bolje da iznesu na čistac to što osećaju, moramo da poštujemo i ovakve mladiće.

Pored znakova koje smo naveli, ima tu još nekih tragova koje možete slediti. Na primer, on igra igru toplo-hladno. Jednog dana hoće biti sa vama celi dan i voli da provodi vreme sa vama, dajući vam najsjajnije komplimente i sve te slučajne dodire, a sledećeg dana je toliko zauzet, da deluje kao da ne postoji i kao da je u zemlju propao.

Objašnjenje je veoma prosto – zaljubljen je u vas, ali nije spreman da napravi korak napred. Možda nije siguran kako se vi osećate, možda se plaši odbijanja ili da ne bude povređen i da mu srce ne bude slomljeno. Ali u jednom trenutku on se pogubi i prelazi sve granice.

Toliko vam se približi da bi mogao da vidi da li ste i vi zainteresovani za njega, međutim, plaši se da biste mogli da ga provalite, pa se sledećeg dana pravi hladan.

Deluje nervozno kada je u vašoj blizini. Ako se stalno muči i stalno popravlja svoj izgled, kao što je prolaženje prstima kroz kosu i nameštanje košulje dok razgovara s vama, zapitajte se da li postoji razlog da bude nervozan.

Sponzorisano:

loading...
Loading...