Kako naći devojku?

Ovde ćete otkriti kako da nađete devojku tako da postanete njen očigledan izbor i da devojka koja vam se sviđa izabere vas pored svih ostalih momaka koji je jure. Ovde nema onih poželjnih fraza poput “Imajte više samopouzdanja” ili “razgovarajte sa puno devojaka”.

Ovde ćemo predstaviti nekoliko proverenih koraka koje možete da počnete da preduzimate da biste privukli devojku koja vam se sviđa i da je učinite svojom devojkom. Dakle, ako vam je muka da budete samac i želite da vas neko budi svakog jutra, nastavite da čitate.

Prvi korak – upoznavanje devojaka

Prvo – prestanite da pokušavate da nađete devojku. Prvi korak u pronalaženju devojke jeste da prestanete da pokušavate. Umesto toga, ulazite u svaku novu interakciju sa devojkama bez ikakvog očekivanja. Bićete iznenađeni time kako “hladnokrvnost” u vezi sa ishodom čini da vas devojke bukvalno progone.

Vidite, većina momaka će učiniti sve što je u njihovoj moći da bi udovoljili devojkama, ali momci kojima nije stalo toliko da impresioniraju različite devojke, ističu se kao “ruža među trnjem”.

Žene žele izazov, pa kad dođe momak koji se ne boji da misli svojom glavom i ne slaže se sa ženama, to pokazuje da je on vredan razgovora.

Učinite da vas primeti

Nosite komade odeće i asesoare koji privlače žene i počnite razgovor. E sad, u svakoj sredini je drugačija moda poželjna, pa vidite šta je to što vole žene u sredini u kojoj se vi krećete. Dobre farmerke, dobra košulja, kožna jakna i eventualno neka tetovaža, kao i urednost, uvek su dobra kombinacija.

Pripremite se da joj se polako približite. Pre nego što joj priđete, oslobodite se bilo kakvih izgovora koji bi mogli da vas zaustave na vašem putu…na primer, pretpostavke da neće biti zainteresovana za vas ako npr. nikada niste imali devojku pre toga.

Limitirana uverenja kao to neće vas odvesti nikuda.

Evo kako da zamenite neke uobičajene negativne izgovore sa pozitivnim razlozima i da preduzmete akciju! Na primer: “Nema smisla razgovarati sa njom, ona neće biti zainetersovana za mene”, zamenite sa “Trebalo bi da razgovaram sa njom, jer mi deluje da joj je dosadno”; “Ona je izvan moje lige”, zamenite sa “Pitam se da li je dovoljno kul da bih izašao s njom”.

Ovakvi stavovi će vam pomoći da se približite devojkama i da im priđete otvoreno i samouvereno.

Priđite joj sa samopouzdanjem. Sada kada ste spremni, vreme je da joj priđete. Osmeh, opušteni govor tela i prilaz sa strane su najbolji. Dok razgovarate s njom vodite računa da vaš glas nije previsok i dosadan kao da vam je nešto potrebno. Niko ne može da podnese osobu kod koje se vidi da joj je neko očajnički potreban, naročito ako je ta osoba stranac i neko koga ste tek sada upoznali. To ubija privlačnost. Umesto toga koristite neutralnu ili sniženu vokalnu infleksiju. Ako imate glas kao Vin Dizel, onda imate sreće. Dok razgovarate sa njom, budite sigurni da se smešite i naginjete malo unazad tako da joj se ne unosite u facu. Održavajte kontakt očima i recite joj zbog čega ste jednostavno morali da joj priđete i da je upoznate ili da joj se javite.

Najbolji način da to uradite jeste da joj date neki pravi kompliment. Recite joj zašto ste prišli i budite što određeniji ako možete. Iskoristite prvu stvar koju ste primetili u vezi sa njom i koja vas je privukla. Možda je to njen slatki osmeh, njene rupice na obrazima ili njena lepa kosa.

Zadirkujte je. Zadirkivanje je najlakši način da stvorite seksualnu napetost među vama i devojkom koja vam se sviđa. Počnite sa zadirkivanjem koje je uobičajeno. Na primer, ako devojka kaže da voli mačke, možeš da kažeš “Čekaj…ti si cat lady”? Koliko mačaka imaš? Ako je više od 9, onda ništa od nas…” U sekundi koja joj je potrebna da shvati da je samo zadirkuješ (i ne vređaš je) doživeće masivan osećaj euforičnog olakšanja. Taj osećaj je obično praćen smehom i možda čak dodirom ruke ako imate sreće. Što više zadirkujete devojke i dajete im tu malu napetost i posle toga olakšanje, više ćete ih privlačiti jer kada neustrašivo zadirkujete devojke, to joj šalje nesvesnu poruku da su vaši geni savršeni.

To joj pokazuje da se ne plašite da rizikujete da se konfrontirate i da se može osloniti na tebe jer se držiš svojih uverenja i stavova i da govoriš istinu. Vi ste zaštitnici, a ne ispaljivači.

Prilika za zadirkivanje će se dogoditi spontano i prirodno kada se držite svojih uverenja i kada prestanete da se kobajagi slažete sa svakom njenom izjavom samo da biste je zadovoljili.

Uvek budite u potrazi za nekim slatkim stvarima koje ona kaže ili čini tako da ih možete istaći kao slatke ili smešne.

Fokusirajte se na razgovor sa njom. Slušajte je i učinite je glavnom temom razgovora. Stvorićete bezbroj mogućnosti za zadirkivanje i nikada se nećete pogubiti u temama za razgovor. Nije tajna – devojke vole momke koji ih slušaju dok govore, pa im dajte ono što žele.

Kada je fokus na njoj, ostavljate mnogo manje prostora da napravite grešku sa svoje strane, plus to vam daje mnoštvo mogućnosti da je zadirkujete dok vam ona daje materijal za to na srebrnoj tacni.

Čim se sa nečim što ona govori ne slažete ili nađete da je nešto što ona kaže slatko, možete reći: “Ne mislim da ćemo se ti i ja slagati” ili nešto u tom smislu. Ona će se polako udaljiti od razgovora misleći da ste bili baš zabavni, a zapravo je sve vreme govorila o sebi. I zapamtite, ne smete je pustit dok ne dobijete njen broj.

Uzmite njen broj. Kada osetite da je razgovor dostigao vrhunac, kažite da morate da idete i uzmite njen broj. Iako ste u baru i ona ne ide nikuda, uvek je dobro udaljiti se malo kako biste se pridružili svojim drugovima i dali joj malo prostora da se ona ponovo spoji sa drugaricama i ispriča im nešto o vama.

Šanse su velike da će kasnije te večeri ona sam krenuti da vas potraži i onda možete da nastavite dalje.

Ovo je dobro poznata tehnika privuci se – povuci se. Vrlo je važno da se malo povučete pogotovo u nekoj svežoj interakciji tako da ona ne mora da brine da nikada nećete da se sklonite.

Da biste uzeli njen broj jednostavno joj stavite u ruke svoj mobilni i kažite joj da ćete joj poslati poruku.

Drugi korak – dejt

Pozovite je da izađete. Nemojte da pokušavate da postignete sve u samo jednoj poruci. Polako gradite njenu znatiželju, opuštenost, ali i uzbuđenje. Upoznajte se malo preko poruka, a onda je pozovite na dejt.

Kako da poziv na dejt izgleda prirodno? Možda ste je upoznali u kafeu i znate da voli kafu. Možete spomenuti neko novo mesto sa dobrom kafom koje se baš sutra otvara i onda jednostavno predložite da odete i probate tu kafu zajedno.

Slanje poruka ima svoj vlastiti skup pravila i etikeciju, ali evo nekoliko važnih uputstava koja će vas održati na pravom putu. Pošaljite poruku i zaboravite na nju. Nemojte preterivati. Nakon što joj pošaljete poruku, bavite se nekim drugim stvarima i nemojte joj slati poruku ponovo ako vam nije odmah odgovorila. Neka poruka bude pozitivna. Budite razigrani. Poruke služe za flertovanje i ugovaranje sastanaka, a ne za duboke ili dosadne razgovore. Njoj je potreban dečko, a ne prijatelj.

Završavajte razgovore, odnosno konverzacije. Uvek završite jasno razgovor kada dostigne svoj vrhunac. Bolje je da je ostavite na ivici, nego da gurate stvari dalje predaleko i da rizikujete da postanete njen prijatelj za porukanje.

Gde izaći?

Birajte mesto koje je relaksirano, neformalno i ima neke aktivnosti sa kojima možete da budete i fizički bliski. Izbegavajte večere za prvi dejt. Večere su čudne, skupe i previše formalne. Naravno, ako ona insistira na večeri, onda predložite da podelite račun ili kažite, ja ću platiti ovo, a ti možeš posle da vodiš na piće. Ako je ona zagovornica jednakih prava muškaraca i žena, neće moći da kaže ne!

Odlično mesto za prvi izlazak može da bude zoološki vrt jer ćete tamo uvek imati puno tema za razgovor i mnogo toga da vidite. Ona će vas zgrabiti kada bude videla neku slatku životinjicu ili neku opasnu životinju i nakon što budete videli na desetine različitih životinja zajedno, imaćete utisak da ste obišli svet zajedno. Na taj način ćete dobiti osećaj da se znate godinama.

Hranite zajedno životinje, na primer, i videćete da je to super zabava.

Bioskop je super za drugi sastanak, ali ne i za prvi.

Na prvom sastanku počnite da joj udeljujete komplimente. Žena može provesti sate birajući haljinu i šminkajući se za prvi sastanak. Zbog toga joj treba odati priznanje!

Sponzorisano:

loading...
Loading...