Ljubavne poruke za dobro jutro

Nema ničeg lepšeg nego kada nekome poželite „dobro jutro“ uz divne reči ili uz lepe misli za dobro jutro, i tako svesno ili nesvesno osobi koja vam je draga ulepšate ceo njen dan, i izmamite joj osmeh na krajičku usana svaki put kada se seti kako je divno jutro imala uz vaš i mali znak pažnje.

Svakako da se najčešće poruke za lepo jutro i divan dan koji sledi, razmenjuju među onim zaljubljenima ili pak među bračnim partnerima, jer je sa osobom koju volite svaki dan posve drugačiji i poseban i svako svitanje donosi novu radost i elan da se lakše “pregura” dan pun baš napornih obaveza.

Naravno, pored klasičnih poruka za dobro jutro, te nežnih poljubaca i reči dobro jutro ljubavi, postoje i neke lepe slike za dobro jutro kao i one zabavne i posve šaljive poruke za dobro jutro kojima ćete nekoga neminovno nasmejati i zaista mu razgaliti i ulepšati početak dana, posebno ako je on uz to tmuran ili ako osoba kojoj želite da poklonite malo pažnje i razdraganosti, nije baš vrli ranoranilac i očekuju je velike i naporne obaveze.

U svakom slučaju, uz prvu jutarnju kafu, mogu se i izreći neki lepi stihovi za dobro jutro te i vrlo poznati i prigodni citati za dobro jutro, a samo “željenje nekome dobrog jutra”, može da se naime posmatra i u formi svojevrsne čestitke za dobro jutro, iako je u principu jedno od pravila bontona, posebno kada se nekoj osobi koju sretnete na poslu ili u prolazu, obratite sa ovim izrazomn, i to se smatra vašom “dobrom kulturom” ili lepim manirom.

U nastavku ovog teksta biće navedeni neki od najčešćih primera čestitki i poruka za dobro jutro kao i poruke za dobar dan, a poseban osvrt će biti posvećen onim ljubavnim čestitkama, pa pre svega čestitkama i porukama u maniru – dobro ti jutro ljubavi (koje mogu biti upućene obostrano između zaljubljenih osoba), te i na one poruke koje glase dobro jutro moja voljena kojima često i muškarci umeju da ispolje neočekivano i svoju nežnu i romantičnu prirodu.

Romantične ljubavne poruke za dobro jutro i za lep početak novog dana

Dobro ti jutro ljubavi moja. Želim ti osmeh za doručak, smeh za ručak i najradosniji smešak za večeru. Volim da se budim kraj tebe i to je nešto što mi nikako neće dosaditi, jer je navika samo misao, i ti daješ smisao svakom novom danu mog života i obasjavaš svako moje novo jutro. Volim te zauvek i želim da nam svako jutro bude ovako lepo i ispunjeno nežnošću.

Dobro jutro ljubavi, iako nisi možda naručila buđenje, ipak ovakva usluga nije besplatna, i dalje duguješ mi najveći zagrljaj i najnežniji poljubac. I bolje je da ne odlažeš izmirenje obaveza, jer je kamata na dug velika i stalno u porastu, te je najbolje da odmah dobijem “isplatu” za buđenje. Volim te i ti si moja lasta i lepršavi oblak iznad našeg prozora.

Probudi se sunce moje. Da rasteraš oblake i da tvoj osmeh obasja ovaj dan koji je pred nama. Volim te i želim ti dobro jutro i lep i uspešan dan, i sa nestrpljenjem čekam kada ću te opet pak i zagrliti, onako umornu i iscrpljenu od obaveza, kada se zgreješ u mom naručju. Volim te najdraža spavalice moja, vreme je da ustaneš, i da otvoriš te pospane okice.

Ukoliko još uvek spavaš, vreme je da se probudiš, i da prvi osmeh pokloniš meni. Ako te neko pita da mu pokloniš svoje srce ili ljubav, reci da je već rezervisano, i da najviše voliš onoga ko te jutrima budi! Dobro jutro ljubavi, srećan i lep dan neka je pred tobom.

Kada tebe budim i kada tebi želim dobro jutro, to nije samo još jedna uobičajena poruka i nema nikako ono stalno i uopšteno značenje. To znači da sada kada te zovem i kada želim da te nežno probudim i da ti čujem glas, da si ti u mojim mislima od kada sam se probudio/probudila, i da ja celo svoje srce poklanjam tebi! Zato me ne ostavljaj da dugo čekam da se probudiš, moje misli gore i moja duša očekuje da te čuje i da te što pre zagrli. Volim te i budim te za lep i divan dan, i radujem se što ćemo se uskoro buditi u dvoje.

Svako moje jutro je dobilo smisao i svaki moj dan posbnu draž i radost, a da li znaš od kada? Od kad sam shvatio/shvatila da tebe volim, da mogu da ti poželim dobro jutro, da te jednim nežnim poljupcem i zagrljajem utešim, ili da ti poklonim volju i energiju za ovaj dan koji te čeka.
Volim te bez kraja i bez jasnog početka, želim ti samo sreću i dobro, pa u to ime i dobro jutro!

Kada se probudim i kada ugledam sunce, ja odmah pomislim na tebe i na tvoje lice i zavidim sunčevim zracima koji te miluju i koji te greju, kao što bi i moje ruke da sam sada pored tebe. Dobro jutro ljubavi, lep početak dana ti želim, i čeznem da te što pre vidim i zagrlim.

Nije mi žao da te probudim jer ću videti kako se meškoljiš bezvoljna da se pokreneš u novi dan, jer ćeš otvoriti najlepše plave oči koje su mi pomutile razum, i jer ćeš reći “još samo pet minuta”. I dobiću priliku da te posmatram kako mirno spavaš kao dete, ali ću te probuditi i poželeti da te svaki dan budim do kraja večnosti, i da te uspavljujem poljupcima jer si moja najlepša zvezda i najveća radost koju mi je život doneo! Dobro jutro ljubavi, utoni iz sna u moj zagrljaj i počni još jedan divan dan, sa iščekivanjem večeri, kada će se naše ruke i usne ponovo sresti!

Neka ti moje reči za dobro jutro budu kao cvrkut ptica koje ti pevaju najlepšu pesmu. Neka ti moji dodiri u kosi, pokažu da te volim kao sjaj sunca koji ti obasjava lice i neka ti moji nežni poljupci budu kao dašak vetra koji te pokreće da se probudiš, i da kreneš stazama koje su samo za tebe obasjale zvezde i koji je posut laticama najdivnijeg cveća. Dobro jutro ljubavi moja, volim te kao i svakog jutra, i onog juče i onog koje će da dođe sutra.

Dobro ti jutro, najveća moja ljubavi i srećo mojih dana i noći. Dobro jutro smislu mog postojanja, volim te jer postojiš i volim život i smisao jer sam u njemu našao tebe! Ljubav ima ime i ja je baš pozdravljam svakoga jutra sa divnim rečima i najnežnijim poljupcima, koji su kao sunčevi zraci, svetli i topli, kada to obasjaju pospane oči i daju tvom licu neopisivu lepotu kao što je rosa daje svim cvetnim krunicama.

Probudi se draga/dragi, jer želim da te ljubim i da ti uz moje poljupce počne dan! Probudi se jer znaš da su moji poljupci lepši nego svaki tvoj san. Volim te i želim ti dobro jutro i baš divan novi dan.

Poruke za dobro jutro u stihovima, putem SMS-a, na papiru, kada ste daleko

Iako sada nisi tu kraj mene, želim da te moja poruka probudi i da ti pošalje sve moje najlepše misli i svu moju ljubav koju imam za tebe, a ostaće i za dane i jutra kada se vratim u tvoj zagrljaj. Ustani i kreni u nove pobede, ja te čuvam iz daleka i moje te misli i čežnja prate. Volim te.

Još je jutro rano, i tebi se spava, ja znam kada se budiš, i kako ti je “teška glava”,
Sanjive su tvoje oči, još se pitaš kad ću doći, ja te budim da te razveselim,
Ovom te porukom iz daljine ljubim, i sve ti najlepše novog jutra želim.

Ja ti jedan zagrljaj i poljubac za dobro jutro šaljem, iako sam daleko znaj da sve od sebe dajem,
Da moje misli se sa tvojima spoje i da shvatiš koliko te voli srce moje, i nebo je iste plave boje kao i oči sanjive tvoje,
Na usne sada zamišljeni moj poljubac stavi, jer on treba da te podseti da si stalno u mojoj glavi, i da te njegova toplina umiri, da znaš koliko su te željni svi moji dodiri.
Volim te ljubavi, i želim ti dobro jutro i najdivniji dan, i željno očekujem da nam se sva naša jutra opet spoje u jedno najlepše i najvrednije, ono zajedničko i samo moje i tvoje.

Jutro je rano, a ti nisi tu kraj mene, ali ipak si u svakom otkucaju srca, kao krv mi tečeš kroz vene,
Znam da si sada snena i da se polako budiš, i da misliš na mene, pa i da želiš da me ljubiš,
Iako smo sada daleko, na tebe misli ovaj neko, i poruke za dobro jutro ti šalje, naša daljina je blizu, za nas od ljubavi i sreće nema dalje.
Volim te i želim da se što pre budimo u dvoje, i da se takmičimo ko će kome sa više poljubaca da poželi dobro jutro, i da ulepša svaki novi dan.

Na krilima anđela ljubavi, neka tebi sada moja poruka doleti,
Neka ti pokaže koliko te neko želi i da te se uvek čim otvori oči seti,
Neka ti moje misli najlepše poruke za dobro jutro kažu,
I da se što pre sretnemo i poljubimo to zaista mislim i želim, anđeli te moji ne lažu.
Dobro jutro ljubavi, kada nova zora zarudi, na tebe uvek misli neko i poruku ti šalje da te nežno budi.

Iako je svanulo, ja ne dam da te drugi bude, jer tvoji su snovi i od jave veći,
Ja sam taj koji želi da vidi tvoje snene oči kada me poljube, i tada nema kraja mojoj sreći,
Šaljem ti poruku za dobro jutro, i zagrljaj veliki i najveći,
Budi srećna misleći na mene, da te volim najviše na svetu celom, izlišno je reći.

Sve si oko mene samo ti, sve si u meni opet ti,
Kada otvorim oči i ugledam te kraj sebe, i kada zaklopim umorne kapke i čujem kako ti srce kuca uz moje i kako nežno dišeš,
Volim miris tvoje kose i osmeh tvoga lica kada te ujutru probudim nežno, kao da si od sunca satkana, u strahu da se ne raspršiš kao san moje noći.
Želim ti dobro jutro, i svaki divan dan, žalim što smo sada daleko i jedva čekam kada ćeš doći. Volim te kao niko nikoga što nije, neka misle da sam lud i da govorim svašta, ti si sve što je moglo da se stvori na ovom svetu, i još si moja, sasvim stvarna i opipljiva, samo jedna i jedina, i nisi mašta.

Kada osetiš sunčev zrak, koji te nežno miluje po kosi,
To je moj poljubac i poruka koju ti iz daljine sunce na moju molbu prenosi,
Kada ja ne mogu da te ljubim, kada ja nisam tu da te budim,
Poruku neka ti sunčev sjaj prenese, lepo jutro i divan dan ti želim, neka ti se samo najlepše stvari dese,
Volim te i jedva čekam da se sretnemo, i da nam se opet poklope adrese.

Dobro ti jutro novo, ljubavi jedina moja i baš samo ona prava,
Da li su ti misli već poletele ka meni, ili se tebi i dalje spava,
Ja sam hteo opet da zaspim i da ti neprimetno se ušunjam u san,
Ali sam shvatio da je već kasno, i da kod tebe je već novi svanuo dan,
Zato ti srećno i dobro jutro želim, i svaki uzdah i otkucaj srca, sa tobom sada želim da podelim.

Zabavne, duhovite i šaljive ljubavne poruke za dobro jutro i lep novi dan

Svesna sam da želiš da jutro započneš kafom bez šećera, listanjem novina i pretraživanjem svih društvenih mreža. Ali kakvog smisla uopšte jutro ima bez mene, priznaj da je najlepše kada ti ja poljupcem preko poruke ulepšam novi dan. Volim te i želim ti da samo ja budem zamena za sve tvoje jutarnje rituale, jer nije normalno da budem ljubomorna na kafu i na novine. Dobro jutro!

Ma pusti alarm, i sve ostale jutarnje podsetnike. Jutro počinje onog trenutka kada stigne poruka za dobro jutro od tebe. Mada bi nekada mogla da je pošalješ i pre podneva, jer imam ja i druge obaveze osim da čekam pored telefona. Dobro jutro i najlepši ti želim dan.

Nedostaješ mi i želim ti dobro jutro! Nadam se da je tebi moja poruka na usnama izmamila makar jedan smešak, jer je to svakako onda ulepšalo i moj dan! Javi da si budna i da me voliš, kao i ja tebe, jer bez te amajlije ne krećem u novi dan! Volim te i želim ti dobro jutro!

Dobro ti jutro draga! Hteo sam sinoć da ustanem malo ranije i da ovog jutra osvojim za tebe čitav svet, i da ti ga poklonim kada te sretnem. Ali pošto sam se opet uspavao, nadam se da je dovoljno da ti poklonim samo svoje srce koje si odavno osvojila za sebe, i da ti drugi svetovi osim onoga mog, u kome si sav smisao i suština, i nisu naročito potrebni. Volim te i želim ti dobro jutro!

“Ustani, budi se i zaljubi se!”
Ah, da nemoj jer si već zaljubljena u mene, možeš samo da se probudiš i da ustaneš, ja ti želim dobro jutro, i najlepši novi dan!

Dobro ti jutro dragi! Bole li te noge, i pitaš li se zašto? Pa naravno da te bole kada si celu noć hodao po mojim mislima, i sada se praviš da spavaš, ustani i nastavi da misliš na mene, kao i ja na tebe dok ti pišem ovu poruku za divan početak dana.

Sponzorisano:

loading...
Loading...