Ljubavne poruke za njega

Kada je neko zaljubljen, on uvek smatra da su reči malo i da ne postoji dovoljno dobra i dovoljno „moćna“ ljubavna poruka voljenoj osobi, koja tačno i definitivno može odraziti iskrenost i jačinu osećanja koje ispunjavaju zaljubljeno srce.

Iako su odavno ispisane i osmišljene najveće i najlepše ljubavne poruke na svetu, za zaljubljene ni jedan stih i ni jedna reč ne mogu pokazati onoliku emociju koliko je ima u njihovom srcu, te se trude da pronađu onu što ličniju i što vredniju, kako bi osobi koju vole, dale do znanja koliko im znači.

Svakako, kada su u pitanju nežna osećanja, i romantične poruke, devojke su mnogo spretnije od momaka, te su i domišljatije i uvek lepše i slatkorečivije iskažu ono što osećaju, te dodatno tako i „pojačaju vrednost“ najdubljih osećanja koja u sebi nose.

Iako se kaže da su ljubavne poruke univerzalne, svaka je ljubav jedinstvena i posebna, i svaka reč za nekoga ko voli ima poseban smisao i značenje, te se tako nekome ljubav može izraziti samo u nekoliko reči ili rečenica, u par stihova ili emotikonom poljupca ili srca, dok nekome nisu ipak ni dovoljni ni romani ni čitave zbirke poezije da pronađu nešto dovoljno vredno i dostojno njihovih osećanja.

Ljubavnim porukama se nekome može poželeti dobro jutro, može se izraziti „nedostajanje“, te se može jednostavno nekome svaki dan ukazati pažnja ili neizmerna osećanja koja neko gaji u svom srcu.

Najlepše ljubavne poruke za dečka, klasične i univerzalne poruke za sve prilike

Kada se nekome piše najlepša ljubavna poruka, ona može da bude kratka ili duga, ali je važno da ima smisao i da u sebi ponese sva ona iskrena osećanja koja je neko spreman da nesebično podeli sa onim koga voli.

Želim da znaš da niko na ovom svetu, nema takav osmeh kao tvoj, nema oči koje sadrže sve dugine boje! Volim te kao svaki udah svog života, želim ti dobro jutro, laku noć i divan dan, uz moju ljubav da sanjaš najlepši san.

Pa i neka svi pomisle da sam luda, da sam neuračunljiva i da „nisam svoja“, jer i nisam jer sam samo tvoja, i zato me nije stid da glasno uzviknem tvoje ime i da svima kažem koliko te jako volim! Hvala ti što si mi darovao sreću, hvala što mi na svaki osmeh uzvraćaš istom merom! Topim se u svakom tvom zagrljaju i željno čekam svaki tvoj poljubac! Volim te najviše na svetu, i kada si blizu i kada si daleko!

Nedostaješ mi kao zemlji sunca, kao nebu zvezde! Jedva čekam da sretnem poznati pogled i da se prepoznam u tvojim očima, jer drugačiji smisao života en znam, ne umem sama, od kada sam naučila da se ti brineš za mene! Volim te najdraži moj!

Kako je lepo kada otvorim oči, i vidim da si tu, da si moj, i da si postao razlog moje sreće, mog postojanja, da si postao moj život! Tako si mi lagano ušetao u san, da nisam ni primetila koliko si mi postao važan i koliko bez tebe ne mogu da dišem. Ne znam kako se to meni dogodilo, ne razumem ni zašto, ali sam uz tebe našla mir i prestala da postavljam pitanja! Jednostavno sam sada srećna i živim sa tobom, za tebe, uz tebe! Ne mora da se kaže ništa više, i reči nisu ni važne, važno je da se razumemo zagrljajima i poljupcima, i da tako i najradija pričamo! Volim te najviše, ti si moj smisao i moje sve!

Hvala ti što si me držao za ruku, i onda kada nisam bila hrabra, ja sam bila tvoj junak, i onda kada sam gubila, učinio si da se osećam kao pobednica. Hvala što me voliš i što je uz tebe svaki moj dan poseban i pravi, onakav kakav sam sanjala da će biti! Ljubav je divan osećaj, ljubav si ti!

Upravo si ti onaj trenutak koji želim da traje večno, ona slika sreće koju imam potrebu da barem sačuvam za uspomenu ali se bojim da se tako ne prekine stvarnost koju živimo zajedno! Volim da se budim pored tebe i da gledam tvojesanjive oči uveče, pod sjajem zvezda! Tvoje ruke su moja gnezda, tvoje srce je moje mirno more, moja je ljubav za tebe beskrajna, moja si sreća i moja neotkrivena tajna! Zauvek i oduvek te volim, pa i neka sam kasno shvatila da postojim zbog tebe, neću te nikada pustiti od sebe.

Najlepše ljubavne poruke u stihovima, najpoznatiji citati i ljubavne pesme

Svaakko ne treba posebno napominjati, koliko je pesama ispevano o ljubavi, koliko je stihova dočaralo smisao najlepšeg osećanja na svetu, ali nikada ni jedan nije bio dovoljan da pokaže i dokaže koliko i kako se voli, jher je svaka ljubav velika za sebe, i svaka je posebno iskustvo i poseban doživljaj, za koje reči obično nisu dovoljne, i koje stihovi samo „približno“ mogu dočarati.

Ljubav je kao more, beskrajno i plavo,
Ono se ne talasa kada je srce moje u tvojoj mirnoj luci,
Ostani pored mene i kada oluja snažna zatrese,
Volim te kao niko, moja je ruka kalup tvojoj ruci.

Nije bitno gde si sada, nije bitna vera, nada,
Ja te u svom srcu pazim, ja ti kosu u mislima mazim,
Ja te čekam da se vratiš, kada kazaljke se spoje,
Ja znam da na mene misliš, ti si plavo oko moje!
Najdraži, volim te, brzo se vrati, molim te!

Moje srce za tebe bije, niko na svetu kao ti nije,
Za tebe moja duša diše, ja tebe volim od svih najviše,
Za mene si sunce i zvezda sjajna, moja je ljubav za tebe beskrajna.
Volim te najdraži moj, jedva čekam da se sklupčam u zagrljaj tvoj.

Ne želim da me voliš jedan trenutak ali mnogo,
Bilo bi bolje da me voliš uvek po malo, ali kada bi samo mogo,
Da podeliš sreću na manje deliće, da budem tvoje najdraže biće,
Kada mrak pada i zora sviće, da uvek osetim iste „leptiriće“.

„Ljubav je samo reč, i ništa više, ponekad samo slovo na listu papira,
Ruka u ruci je već nešto drugo, ko šapat nežnih reči i kapi kiše!“

Dala sam ti svoju ljubav,dala sam ti srce svoje, ništa više sada nemaam, sve što imam sve je tvoje.

Voli me kao niko, ili bar pola toliko,
Traži u mraku mog oka sjaj, traži među ljudima samo moje kose,
Neka te misli prema meni vuku, neka te želje na krilima nose,
Jer ja te volim i na tebe čekam, da ni se vratiš dragi iz daleka!

„Vrati se s kišom, kada sve lišće padne, kada noći su hladne onda vrati se!“

Volim te kao nikoga do sada, i kada ostarim kao da sam mlada,
O tebi ću da snevam, ljubavne stihove da pevam,
Ljubav je sama po sebi luda, sa njom preživimo bar trista čuda,
Ali koračamo kao jedno, najlepše je onda kada smo zajedno!
Volim te najdraži moj, svakog trenutka sve više i više! Hvala ti što mi pokazuješ koliko ti značim,
Hvala što tvoje srce samo za mene kuca, što tvoja svaka pora samo za mene diše.

Miriše sneg, dolazi oluja, ali ja imam nekog da me čuva,
Nekoga kome sam ko pahulja snežna, uvek i lepa i beskrajno nežna,
Onaj ko me voli, zna da sam mu verna, za njega je moja ljubav neizmerna!
Volim te dragi, duša je moja tvoja, ostaj mi zdravo i zovi me uvek najelpša „Boginjo moja“.

Sve su moje tajne ostale kod tebe, sve su moje misli upletene tamo,
U onim poljima gde sunce ne zebe, u mirisnom cveću za koje mi znamo,
Ovde ću da čekam da se meni vratiš, koliko te volim, valjda ćeš da shvatiš.

Ljubav nema ime, ljubav nema vreme, ona je osmišljena za tebe i mene,
Ne misli na sutra niti na probleme, ne daj da ti sreću pokvari života breme,
Ja tebe najviše volim, i čuvam naše zajedničke slike i snove, ove su noći i godine nove,
Prilika da se sretnemo ponovo, jer još te volim i voleću te zauvek i to nije ništa novo.

Kako je divno uvek voljena biti, koliko je posebno u tvom se zagrljaju nasmejana buditi! Volim te kao niko, i još sto puta toliko! Ti si samo moj početak i kraj, naša je ljubav najsjajniji beskraj! Najbolji si ti dečko na svetu, za tebe bih osvojila čitavu planetu.

Ovo je samo mali deo onoga što možete da napišete voljenom biću, ali je preporuka da naše citate iskoristite samo kao jedan vid „vodiča“ ili smernice, te da onom dečku koga volite, pokušate na samo sebi svojstven način, svojim rečima i svojim srcem, da uputite najvredniju reč i najtopliju misao, jer će samo tako imati najveću vrednost i daće vašim emocijama novu dimenziju i veći značaj i smisao.

Sponzorisano:

loading...
Loading...