Ljubavne poruke za nju, devojku

Iako su po pravilu muškarci manje sposobni da na slikovit način i rečima, iskažu svoje emocije, kada se zaista iskreno zaljube, spremni su na svakojaka dela i dokaze ljubavi, te im nisu strane ni one najlepše ljubavne poruke na svetu za devojku koja je jedinstvena, posebna i neponovljiva u njihovom srcu i njihovim očima.

Svakako, kada treba da se uputi neka ljubavna poruka voljenoj osobi devojke su u tom smislu neprevaziđene, ali na sreću postoje veoma lepi citati, stihovi, kratke poruke, koje je neko već pak napisao i koje samo treba citirati, a koji se često ubrajaju u kategoriju onih bezvremenih, posve i najlepših i koje muškarci veoma često i rado koriste kao svojevrsne romantične poruke koje pak vole da upute svojim nežnijim polovinama u nekim prilikama, ili potpuno spontano, bez povoda, kao odraz ljubavi i nežnosti emocija koje su im “zarobile srce”.

Hajde da vidimo neke od najlepših ljubavnih poruka za nju.

Najlepše ljubavne poruke za devojku

Upravo zato što ti mene voliš, i što sam shvatio šta je ljubav i koja je njena suština, ja volim ceo svet! Hvala ti što si me naučila šta je svrha i suština, hvala što si mi dopustila da ti dam najbolji deo sebe! Ovaj svet bez tebe ne bi imao smisao! Volim te jedina i najdraža moja!

Kada bih samo mogao da te opet poljubim prvi put, ja bih te poljubio bezbroj puta! Na sreću sa tobom je svaki osećaj neponovljiv i svaki trenutak je neka nova spoznaja, i svaki je poljubac kao prvi! Kao da te nisam upoznao do kraja, i upoznajem te svaki dan, novu, najdražu i jedinstvenu! Hvala ti što si me naučila da volim, samo tebe i jedino tebe, ali i ceo svet koji me okružuje! Ljubav ima ime, i to je samo tvoje! Volim te milo moje, najviše i bezgranično!

Čudno je kako je čovek nepotpun i izgubljen kada je sam! Kada sam sreo tebe, i kada sam osetio da pripadam tebi, osetio sam svrhu i shvatio sam ljubav!
Volim te kao more, kao zvezde i kao sunce, kao smisao i kao svaki dah koji dišeš! Nikoga nisam i neću voleti više od tebe!

Da te nisam našao, da ti mene nisi osvojila i zarobila mi misli i srce, ja ne bih imao ništa, i ne bih žalio ni za čim! Sada se bojim koliko te volim, i jedina je moja želja da uvek budemo kao jedno, imam razloga da strepim da li ćeš me uvek voleti ovako kao i ja tebe!
Volim te neizbežno i neizmerno, moje srce kuca za tebe, oduvek i zauvek, sada je lakše kada to i znam!

Kada imam toliko toga da ti kažem, a sve zaboravim u trenutku kada te vidim! I volim te bez reči, pogledom, dodirom, otkucajem pulsa i svakim svojim udahom! To je suština i to je ljubav, ne zaboravi, iako ne znam reči, znam da sam našao onu koja me je i ostavila bez teksta! Volim te mila i jedina, moja si uvek bila, samo što to nisam znao od početka, inače ne bih gubio ni jedan trenutak na život bez tebe!

Radije bih sa tobom proveo jedan život, ispunjen srećom i radošću zbog tebe, nego da mi neko ponudi da sam živim večno, jer tada ne bih imao drugu polovinu, i sama večnost ne bi imala svoj smisao! Moja si svrha, misao, suština i najveća sreća koju nisam mogao ni da sanjam! Volim te!

Volim te jednim neverovatnim žarom, ljubavlju koja nema ime i nema rok trajanja! Nemam u sebi ništa drugo, ni zlobe, ni tuge ni kajanja! Potpuno si me očarala, i sasvim sam zaslepljen tobom, ne umem da se pomerim sa mesta kada stamen naspram tebe i kada mi sjaj tvojih očiju pomuti um i zavrti mi tlo pod nogama!

Ti si sve ono što ja u životu nisam ni bio svestan da želim i da mu se nadam! Volim te neizbežno i sasvim ludo, ne prepoznajem sebe, ali mi se sviđa ovaj Ja u koga si me pretvorila!
Volim te najviše i kada sam tužan i kada sam srećan, ti si razlog i uzrok svemu, ti si posledica svega i smisao postojanja!

Imao sam potrebu da ti kažem, da sam hteo da te volim samo kratko, da bude slatko i da to bude trenutak ili dan. Ali moj plan se pokvario, shvatio sam da je trenutak postao večnost i da je dan postao samo mali broj u beskonačnosti, kada ćui te voleti i kada neću moći bez tebe! Poremetila si sve moje planove, oznojila moje dlanove, probudila moje uspoavano srce! Volim te kao zvezde i kao msunce i nikada te neću voleti manje, dok živim i dok dišem!

Ti si moja zvezda, ti si ptica moga gnezda! Ti si moj par, i to je gotova stvar! Da tebe volim malo je da kažem, to mora da se doživi, ne umem rečlima da iskažem, ali mogu poljupci da zbore, volim te kao so što voli more, kao nebo oblake, kao srce svoju drugu polovinu, kao laž istinu! U smiraj dana, kada svi se smire, volim te jer mi duši donosiš slatke nemire! Moja si i ničija više, za tebe srce moje kuca i svaka moja pora diše!

Zaboravio sam kako se zaista zovem, jer si uzela pod svoje sve moje misli, i blokirala si sve ono što nije čekanje ili ljubav za tebe! Volim te jer postojiš, jer si učinila da shvatim da upravo ljubav čini da sam bolji i da te zbog toga još više volim! Iako primećujem da se vrtim u krug, ne želim da ovaj krug ljubavi ikada prestane, jer mi se dopada kada mi se zbog tebe izmiče tlo pod nogama i kada mi se u glavi vrti!

Sada kada smo sami, želim da ti priznam iskreno i časno,
Kako sam tebe našao i zavoleo uopšte mi nije jasno,
Ali ti si sva suština, sreća, radost i istina,
Pored tebe volim što postojim, kraj tebe se ljubavi ne bojim, i samo želim da te volim,
I samo sanjam da sam pored tebe, duša mi pati, srca mi zebe kada su naša srca daleko,
I kada je mrak i kada si sama, daleko i u tuđini, uvek na tebe misli neko, da te drugi mogu voleti isto, to je zabluda, i samo ti se čini!

Čudno je jedno, neizbežno i strašno, da mi je zbog tebe stalo srce i da je za tebe opet počelo da kuca, ali u istom ritmu kao tvoje! Možda se polovine spoje i možda se duše zagrle nežno, prihvati ovo što te volim, sasvim je normalno i neizbežno, postojim za tebe i zato te molim, ne ostavljaj me nikad, bez tebe ne umem da postojim! Volim te!

Ja nisam osoba ni malo romantična, ali moram da ti priznam da si fantastična i da je moja ljubav za tebe fanatična! Iako nisi praktična, a nisi ni savršena ako ćemo stvarno, volim te takvu kakva jesi u suštini, moje najlepše pile, malo, beskrajno kvarno, i najdraže biće koje je hodalo zemljom! Ljubim svaku tvoju stopu, iako sluti katastrofu, da neću više da budem car, već samo tvoj mali papučar!

Niko te ne voli, niko ne misli na tebe i nikome na svetu ne nedostaješ! Više nego meni, najdraži stvore, izgovoru za moje budalasto ponašanje, razlogu za moju korensku promenu, srećo i živote koji je dobio smisao, moj večni sjaju u vremenu! Volim te!

Kada kiše liju i snegovi veju, moje se ruke u tvojima greju! Možda sam ti smešan ili sam sasvim pogrešan za tebe, ali ja ne mogu da shvatim sebe ako nisam kraj tvoga srca i ako moje za tebe ne kuca! Dozvoli da te volim, ovako silno i neizmerno, moja je pamet pomućena, ali srce je tebi verno! Postaješ ono čega se bojim, moj životni moto i razlog zbog koga postojim! Volim te!

Nisam ti nikada priznao da je za mene početak i kraj, samo tvoj osmeh i nežni zagrljaj! Da si svemu svrha i smisao, i moja prva i poslednja misao, u svakom danu koji traje! Ja ne mogu bez tebe dalje, i ne želim da se zato ljutiš, ja tebe volim i kada plačeš i kada se smeješ i kada ćutiš! Volim da te gledam, da slušam kako dišeš, volim kada pokušavaš i stihove da mi pišeš, pa kada odustaneš od svega i kreneš da me poljupcima obasipaš, molim te nemoj da me ostaviš nikad, tada ćeš svu moju životnu snagu uzaludno da po prašini rasipaš! Volim te!

“Voli te voli te tvoja zver, princip života tvog,
Sudbine tvoje glas!” Volim te kao u pesmi koju nisam ja napisao, ali koja zbog tebe uvek ima drugačiji i poseban smisao!

Sponzorisano:

loading...
Loading...