Najbolje fore za muvanje

Jasno je da su muško-ženski odnosi komplikovani sami po sebi, te se tako i samo upoznavanje ili „muvanje“ devojaka, može smatrati svojevrsnim testom za muškarce, i ma koliko se oni trudili da budu originalni i svoji, da li je „fora za muvanje dobra ili „ona najgora“, proceniće devojka koja i jeste ili nije na tu foru najzad i žargonski rečeno – „pala“.

Mada je najlepše kada je partner iskren i kada pokaže prava osećanja, svakako da je pozitivno da muškarac preuzme inicijativu kao „jači pol“, te ima stalnu potrebu da pokaže koliko je zabavan i duhovit, poseban i pametan, da bi na onu koja mu se dopada ostavio utsak.

Stoga su „najbolje fore za muvanje“ devojaka, zapravo one spontane, one koje nastanu „u trenu“, koje nisu unapred smišljane i analizirane danima pre nego će se simpatiji prići, mada naravno ima i onih „šablonskih“ i univerzalnih fora, koje kada se bolje i pogleda nisu baš „toliko strašne i tako i loše“, kako to same devojke umeju da predstave.

U nastavku teksta će biti navedene neke od najzabavnijih fora za muvanje, a da li će one u vašem slučaju biti one najbolje ili najgore, zavisi od samog načina i „trenutka“ kako ćete da ih iskažete, i od toga kakav je karakter vaše simpatije, te i da li će njoj samoj ista ta fora biti zabavna ili neće.

Neke od najzabavnijih „fora za muvanje“ devojaka – pre svega sa aspekta muškaraca

Često su kao najbolji za muvanje devojaka upotrebljavani citati nekih „frajera i mačo muškaraca“ iz raznih serija ili filmova, ili su pak citirani oni „štreberi i romantici“, koji su devojkama najbolji prijatelji i od kojih se može naučiti kako im treba prići.

Kako je uistinu svaka pripadnica „nežnijeg pola“ posebna i drugačija, ne treba da budete napadni, navalentni ili prosti i vulgarni u svojim izjavama i udvaranjima, te treba strogo da izbegavate one i komentare na račun njenog fizičkog izgleda, i ostalih tema za koje ste svesni da su joj nelagodne i da su joj „slaba tačka“.

Izvini, da li ti veruješ u ljubav na prvi pogled, ili ako baš ne veruješ i ako si pesimista, da ja ipak prođem pored tebe još nekoliko puta?

Iskreno se nadam da umeš da ukažeš prvu pomoć, pošto sam ostao bez daha kada sam te ugledao i uskoro će i da mi stane srce od tvoje blizine, pa da te unapred upozorim.

Hteo sam da ti kažem da znam jednog dečka kome se jako sviđaš i da nisam toliko snebivljiv baš bih ti odmah rekao da sam ja u pitanju, ali se stidim.

Hteo sam da ti kažem da sam ja doktor i da imam diplomu, onu za ljubav i nežnost ako se osetiš usamljeno.

Mislim da sam se izgubio jer sam novi u gradu, pa ako bi bila ljubazna da me otpratiš do svoje kuće, eto čisto da se javim svojima, da ne brinu gde sam proveo noć.

Ja sam jedna sasvim posebna vrsta umetnika, koji ne piše pesme, ne slika i ne vaja, ali volim lepe devojke, a ti si zaista jedan od najlepših susreta koji mi se desio.

Ako želiš možemo da se opkladimo u 200 evra da nećeš želeti da prihvatiš ovaj moj poziv da sad izađeš sa mnom na večeru?

Sa kim sam razgovarao? Evo baš me zvao Kupidon, i rekao da ti prenesem da mi vratiš srce ili da me prihvatiš najzad kao svog momka, jer je njegova strela u tvojim rukama, i nju si mi zarila baš u srce.

Mislio sam da ti ja platim jedno piće, ali bih verovatno bio ljubomoran i na čašu koju ti uzmeš u ruke i prineseš usnama, pa sam zato odustao, da ne ispadnem totalna budala.

Da li si se umorila danas? Kako zašto? Pa celu noć i dan si mi se vrzmala po mislima, i pitam se i kako uopšte još možeš da stojiš na nogama.

Danas sam imao baš težak dan, ali uvek me olako razveseli kada vidim neku lepu i nasmejanu devojku koja mi se sviđa. Da li bi se i nasmešila za mene, pošto si veš lepa i već mi se sviđaš.

Lako je tebi, ti stanuješ besplatno u mom srcu i u mojim mislima, i uopšte ne planiraš da se odatle odseliš koliko vidim?

Izgubio sam mobilni negde u ovoj gužvi, da li bi me pozvala da ga pronađem? A ja ću te onda i odmah pozvati da ti se zahvalim na tome, znaš nije u redu da imam „propušten poziv“ a da se ne javim da vidim ko me zvao, ipak je to po bontonu.

Ti bi sigurno bila osuđena na smrtnu kaznu, kada bi se lepota kažnjavala.

Da li znaš gde je stanica policije? Izvini moram da te prijavim jer si mi ukrala srce, pa sam se baš sasvim smeo i ne znam u kom pravcu da pođem.

Kada bi spoljašnja lepota i lepota duše mogla da se definiše vremenom, ti bi siguran sam bila ona večnost i beskonačnost koju niko drugi nikada ne može da dosegne.

Kada bi ti bila suza u mom oku, bila bi ona „radosnica“. Ali ja ipak nikada ne bih plakao, jer bi se plašio da tebe ne izgubim, i sada razumem kada za suze kažu da su „biseri“.

Mnogo mi ličiš na moju buduću devojku, da li se i tebi tako čini?

Kako se osećaš kada si najlepša osoba u celoj ovoj prostoriji?

Da li te je mnogo zabolelo kada si pala sa neba, anđele plavi i najlepši od svih?

Nekako mi izgledaš kao moja treća devojka, ne znam šta bi one dve pre tebe rekle, ali ti si sada i definitivno ta, ista si moja najveća ljubav, ona koja se doživi jednom u životu.

Da nemaš ti slučajno neku mapu kod sebe? Ja sam se sasvim izgubio u tvom pogledu, i zaboravio sam čak i kako se zovem.

Ja sam poznat kao neko ko uopšte nije pobornik alkohola, i ja nikada ne pijem.
Ali me tvoja lepota opila, i oprosti ako ne znam više ni šta govorim ni kuda sam pošao, ali sam ja siguran da je pravo mesto tamo gde si ti, nebitno da li je to kod tebe ili kod mene.

Slab sam na slatkiše, i zato sam morao da ti priđem, nadam se da mi možeš oprostiti, ali znaš nije lako odoleti nečemu tako predivnom.

Ja tebe od nekuda poznajem? Da ti nisi bila Miss ili si neka glumica? Ah da setio sam se, znam te iz svojih snova, ti si razlog moje sreće i mog osmeha kada se probudim.

Da li smo mi možda zajedno išli u dve sasvim različite osnovne škole, pa te ja odatle poznajem?

Važno je da zapamtiš jedno, a to su dve stvari – nije važno ko si ti i ko sam ja, već koliko smo mi savršeni kada smo zajedno, i treba da prestaneš da se praviš naivna, i da shvatiš i da smo mi jedno za drugo savršena kombinacija i idealna polovina.

Jesi li ti sigurna da te nisu izmislila braća Grim? Pošto izgledaš kao princeza iz najlepše bajke.

Kako je uopšte moguće da ti otac nije neki terorista, kada si ti takva „bomba“? Znaš da možeš u poverenju da mi kažeš, neću reći nikome.

Eto kako sam ja lako pogrešio, tražio sam te godinama u snovima, a ti si u stvari tu ispred mene.

Da li imaš možda sat? Već je toliko? Au, pa vreme je da se mi najzad upoznamo i da krenemo dalje zajedno.

Evo ja sam tu, „stvorio“ sam se ipsred tebe. A koje su ti bile one sve druge želje koje si imala?

Ti meni za sada nisi ništa. Ali mi se jako sviđaš i možeš mi biti nešto – ona najvažnija i najlepša stvar u životu.

Izvini, da li bi mi poslala malo kredita da se javim devojci, kasno je brinuće za mene? Hvala ti, samo se javi kada te sada pozovem da znaš da sam pored tebe, da ne brineš.

„Srešćemo se opet, negde ti i ja, kad zvezde nam se sklope kao nekada (…)“.
Mada ne znam zašto bismo čekali da se „sklope zvezde“, kada možemo da se mi dogovorimo da odemo sutra na piće.

„Hoću da držiš moju ruku, da se ne bojiš vetra ni mraka,
Uspavana i kada kiše tuku, jednako krhka jednako jaka.“
Dopada mi se što mogu da ti kažem kako se osećam, i da me tako pogledaš da propadnem u pod od sramote, kada mi očima „kažeš“, idiote odakle ti ideja da mi se sviđaš.

Ja možda nisam umetnik ili pesnik, ali zbog tebe sam postao srčani bolesnik. I samo ti znaš leka za dušu umornu koja čeka na tvoj poljubac i zagrljaj. Molim te možeš li da mi daš broj telefona, da se više ne blamiram?

Preporuka je ipak na kraju za sve pripadnike jačeg pola, da se ne koriste za muvanje one neke baš i „fore“, koje su kod većine devojaka okarakterisane kao „tupave i glupave“, a kakve su:

Ja se tebi sviđam, a ti meni?

Da li želiš da se upoznamo, ja imam više novca nego što ti možeš da potrošiš.

Šta piješ? Koktel? Pa gde ti je onda?

Možda ti nisi baš zgodna, ali priznaj da bi uz mene savršeno pristajala kao par.

Mora da je baš lepo sada biti na tvom mestu? Kako zašto, pa jer možeš mene da gledaš ovako iz blizine.

Sponzorisano:

loading...
Loading...