Zanimljiva pitanja za dečka, momka

Iako je nepisano pravilo da su devojke mnogo snalažljivije kada treba da se flertuje sa nekim potencijalnim dečkom, ili kada treba da se sa momkom sa kojim su u vezi ostvari neki „viši nivo“ komunikacije, postoje i one pripadnice nežnijeg pola koje su posve i stidljive i smetene, i kojima ne bi škodila određena „uputstva“, kako da se ne izblamiraju i kako da ih muškarci ne posmatraju kao čudne ili kao štrebere ili samo na osnovu fizičkih predispozicija koje poseduju.

U nastavku teksta će dakle biti izneta neka potencijalna pitanja, za one devojke koje tek treba da osvoje onoga ko im se dopada, kao i za one dame koje su sigurne u sebe i koje su već pronašle pak svog momka, pa žele da ga „svašta“ ispitaju, ali ne znaju šta je primereno, a za šta ipak nije pravi trenutak ili pravo mesto.

Pitanja za potencijalnog dečka – dopada vam se ali treba da ga tek osvojite?

Najbolje je da razgovor sa dečkom koji vam se dopada, bude što opušteniji i sa nekim bazičnim i uopštenim pitanjima, koja nisu baš preterano lična i intimna, a opet ni suviše ustaljena i dosadna, kako ne biste ostavili utisak da ste stereotipna i nezanimljiva osoba, koja nema ideju šta i o čemu treba da razgovara, te i deluje kao da pitanja postavlja po nekom redosledu iz novinskog članka.

Ko je tvoj najbolji prijatelj, i zašto je baš on taj koji ima kvalitete da za tebe bude nezamenljiv? Do koje bi granice išao za svog najboljeg druga i da li bi se sa njim posvađao zbog devojke ili nečega što je obojici važno, i ko bi tada popustio? Da li smatraš da na najboljeg druga uvek možeš da se osloniš, i da li je učinio za tebe neku veliku stvar kojom je zavredeo tvoje divljenje i poštovanje?

Da li smatraš da si romantičan, i da sam ja tvoja devojka da li bi pokazao neke gestove za one baš „ženske praznike“? Da li bi se trudio da pridobiješ moju ljubav na neki poseban način, kako bi me osvojio? Da li smatraš da treba da budeš iskren prema devojci koja ti se dopada ili više voliš da budeš „mangup“ i da je osvojiš an neke „fore“?

Šta bi uradio da te devojka iznenada ostavi, ili da ti kaže da je zaljubljena u tvog najboljeg druga? Da li bi se snašao da ti neka devojka sa kojom si kratko u vezi kaže da je zatrudnela sa tobom, da li bi pobegao od odgovornosti?

Da li bi više voleo da si bogat ili da si pametan i uspešan u nekom poslu kojim se baviš? Da li smatraš da si predodređen da uspeš i da si rođen za nešto veliko i posebno?

Šta najpre primetiš na ženi, i da li ti je važno pre svega kako ona izgleda ili ti je važno da sa njom započneš razgovor? Da li smatraš da si osoba koja je verna, ili pak voliš da flertuješ sa drugim devojkama i kada si u vezi sa jednom?

Da li si bio previše vezan za svoju majku, da li te je ona razmazila i da li misliš da si zbog nečega poseban i izuzetan i da zaslužuješ pažnju i poštovanje kao ličnost?

Da li ti se dogodilo da te neko bez ikakvog razloga iznervira i kako si tada reagovao? Da li si ljubomoran i da li smatraš da si konfliktna ličnost?

Da li voliš da izlaziš i da se provodiš ili si više miran i kućni tip? Da li te neka devojka povredila i da li si bio u nekoga beznadežno zaljubljen? Da li uspeš da postigneš sve što poželiš ili imaš neku neostvarenu želju?

Koju vrstu muzike slušaš i gde najviše voliš da izlaziš i kako da provodiš vreme? Da li si više noćni tip ili voliš sport i zdrav način života?

Da li smatraš da si ambiciozan i šta bi voleo da radiš da zarađuješ dovoljno za život? Da li ti je novac bitan, i da li bi radije radio posao koji voliš i koji te ispunjava, ili onaj koji je dobro plaćen i koji će ti obezbediti poziciju i status u društvu, i veliki novac i raskošan način života?

Koji je najbolji savet koji ti je neko dao u životu, i da li imaš neki životni moto? Da li veruješ u horoskop, ili smatraš da su to praznoverja jer veruješ u Boga?

Kada bi mogao da biraš gde da živiš ili u kome vremenu u prošlosti ili budućnosti da postojiš, koje bi vreme i mesto odabrao? Da li si nekada bio hrabar i pomogao osobi koja je u nevolji, i koje je tvoje najbolje delo na koje si ponosan?

Da li postoji neki poklon koji želiš a još ga nisi dobio, i koji je najbolji poklon koji si do sada dobio u životu? Da li možeš da mi kažeš trenutak ili period kada si bio najsrećniji u životu i da li postoji vreme u koje bi želeo da se vratiš makar na jedan dan?

Pitanja za momka sa kojim ste već u romantičnoj vezi

Svakako da su pitanja za dečka sa kojim ste već u emotivnoj vezi puno opuštenija i ličnija, ali opet ne bi trebalo ni tada preterivati, kako seon ne bi uvredio ili kako ne biste previše zadirali u neke intimne detalje, koje možda vaša jača polovina iz nekog razloga još uvek nije spremna da sa vama podeli.

Da li te je nekada neko slučajno video potpuno nagog i da li ti je bilo neprijatno zbog toga? Da li misliš da si fizički zgodan i da li bi nešto promenio na sebi?

Da li smatraš da sam dovoljno atraktivna za tebe i da li bi možda nešto promenio na meni )ovo je jedno od nezgodnih pitanja, te se muškarcima savetuje ili diplomatski odgovor ili pak potpuno preskakanje pitanja)? Da li si mi uvek bio veran? Da li si nekada flertovao iza mojih leđa sa mojom drugaricom?

Da li smatraš da se odlično ljubiš, ili da si tek prosečan? Da li bi istetovirao moje ime na nekom delu tela i gde? Da li smatraš da sam zabavna i duhovita ili sam ti nekada dosadna?

Da li smatraš da su žene kul kada malo popiju i kada se ponašaju slobodnije? Da li sam ti ja zanimljiva kada popijem, i da li misliš da sam opuštenija i više zabavna?

Koji deo mene najviše voliš, i šta ti je na meni najlepše? Kada si sam na koga prvo pomisliš ujutru? Kada bi mogao da budeš sa nekom poznatom glumicom ili pevačicom, ko bi to bio?

Da li bi bio ljubomoran da mi se udvara tvoj najbolji drug? Da li bi se potukao zbog mene? Da li bi me ostavio ako bih te prevarila?

Da li me zaista voliš, ili to kažeš kao odgovor na moju izjavu ljubavi? Da li bi mi rekao da me voliš na neki romantičan način, u javnosti, da li bi vikao koliko sam za tebe posebna da te svi čuju? Da li bi se zbog mene izblamirao?

Da li bi mi priznao da si me prevario ili bi to ipak prećutao? Da li si nekada poželeo da me prevariš i da li si od toga odustao i zašto?

Da li sa svojim prijateljima prepričavaš našu intimu? Da li si me nekada ogovarao sa svojim društvom? Da li si lagao nekada kako bi smuvao neku devojku ili si uvek bio iskren?

Da li si nekada zažalio za nekom bivšom devojkom, i šta je to što si kod neke svoje bivše voleo više nego kod mene?

Da li bi izabrao da sa društvom gledaš utakmicu ili da sa mnom provedeš romantično veče? Da li ti je bitniji sport ili ja? Kada bi morao da biraš, da li bi išao sa mnom ili sa ortacima na more?

Da li te plaši pomisao da ostaneš zauvek sa jednom osobom, i da li planiraš brak i decu? Da li voliš da smo sami i da li si tada srećan, ili više voliš kada smo u većem društvu i kada je opuštenije?

Kada kažeš da ti se ne izlazi i da si umoran, da li je to izgovor ili to zaista misliš? Da li si nekada pokušao da me „otkačiš“ kada smo razgovarali telefonom, da bi otišao do druga ili da bi gledao utakmicu sam?

Svakako su ovo samo neka od potencijalnih pitanja, i uvek postoje daleko intimnija i personalnija pitanja koja devojke mogu postaviti svojim momcima, ali treba zapamtiti da su neka od njih ipak posve i zaista pravi „mač sa dve oštrice“, te ili ne treba da se postavljaju ili ne treba da se očekuje sasvim iskren odgovor, jer su muškarci svesni ženske sujete i sasvim sigurni da će neki odgovori izazvati produbljivanje konverzacije, novim pitanjima i nužno odvesti u bespotrebne rasprave.

Svakako, i muškarci mogu da se uvrede na neka vaša bespotrebna pitanja, kojima i nesvesno pak izražavate nesigurnost u vaš odnos ili u njihova osećanja prema vama, pa iako se smatraju „jačim polom“, te i iako je zasigurno ženska potreba da sazna sve ono što je zanima, ipak bi bilo puno poželjnije da se uzdržite od nekih pitanja koja se mogu shvatiti kao vid provokacije i koja mogu da uvrede ili povrede vašeg partnera i da se sve završi puno gore od bezazelne konverzacije koju ste započeli, pa iako je u svakoj vezi razgovor poželjan, sigurno da svako pitanje koje vam padne na pamet baš i nije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...